Sådan foretages fejlfinding af en Amana køleskab Bottom fryser

January 19

Sådan foretages fejlfinding af en Amana køleskab Bottom fryser

Amanas konceptet bag bottom fryser er, at den mad, du bruger oftest er inden for rækkevidde og i øjenhøjde, der henviser til, at den mad, du bruger mindre ofte---frostvarer--er i den nederste skuffe til slide-out. Skuffe og "glide-out" kurve er ganske robust og bør åbne gnidningsløst, selv når de er fuldt lastet med frosne fødevarer. Kurvene mulighed for tilrettelæggelsen af fryser pladsen. For eksempel, fryseren kan være organiseret efter sæson, eller is kan være organiseret efter smag.

Instruktioner

•Kontrollér, at skuffen ikke er blokeret af en obstruktiv pakke af mad. Kontrollere intet rager over toppen af den enkelte kurve eller skuffe, som kan fungere som en forhindring. Flytte mad ned og lager.

•Sørg for at se, om placeringerne glide gnidningsløst. Skubbe en bin eller kurven tilbage i den korrekte position.

•Tillad 24 timer for Amana køleskab Bottom fryser til at stabiliseres efter tænder den for første gang. Fryseren vil tage lang tid at køle helt af. Hvis du tilføjer en stor belastning af fødevarer, give et par timer i fryseren til at komme til den korrekte temperatur.

•Kontroller skuffen er lukket hver gang, hvis du begynder at se fugt ophobning på indersiden af fryseren. Sørg for skuffen er flugter med den øverste køleskabsdøren, når du lukker den.

•Rengør pakninger med en opløsning af sæbe og varmt vand hvis skuffen er svære at åbne. Fugebåndet er de bløde sæler mellem skuffen og fryseren kabinet. Fugebåndet bør ikke være klæbrig eller snavset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com