Sådan foretages fejlfinding af en Amana køleskab

March 24

Med ordentlig pleje og vedligeholdelse, en Amana køleskab kan vare i mange år, men når køleskabet bryder ned, du ønsker at få det op at køre så hurtigt som muligt. Heldigvis er der nogle sunde fornuft fejlfindingstrin ejere af Amana køleskabe kan tage for at kontrollere tilstanden af deres apparater og løse almindelige problemer. Mens nogle store problemer kræver bistand fra en appliance-tekniker, kan andre let fast uden sådan hjælp.

Instruktioner

Fejlfinding en Amana køleskab

•Kontrollér at gøre sikker på strøm flyder på apparatet. Hvis din Amana køleskab ikke synes at være kører, først kontrollere Sørg for, at der er strøm flyder til det. Træk forsigtigt enheden væk fra væggen langt nok til at se netledningen og sørg for det ikke er blevet unplugged. Også kontrollere netledning til flossede ledninger eller andre tegn på skade. Hvis ledningen er beskadiget, skal det udskiftes, før du forsøger at bruge køleskabet igen.

•Tag køleskabet og tilslutte et andet apparat til stikkontakten. Hvis andre apparatet virker, kender du problemet med køleskabet. Hvis andre apparatet ikke fungerer, kontrollere, om en udløst breaker, sprængt sikring eller andre elektriske problemer.

•Kontrollér sikker den kolde kontrol er aktiveret. Hvis apparatet er at få magten men køleskabet stadig ikke kører, sikre den kolde kontrol er på. Konsultere din instruktionsbog for placering af kontrolelementerne.

•Sørg for at sikre køleskabet sidder niveau. Dette trin er ofte overset, fordi ejerne antage hvis køleskabet var niveau, da det blev installeret det vil stadig være niveau. Flytter enheden kan være nok til at banke det off plan og få det til at fungere dårligt eller ikke fungere på alle. Placere et niveau på toppen af køleskabet nær fronten, men ikke på døren. Kontrollere niveauet på forsiden og side af enheden. Hvis køleskabet ikke er plan, nøje justere nivellering fødderne i bunden af enheden, indtil det sidder niveau igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com