Sådan foretages fejlfinding af en Amana konvektion vifte

December 10

Amana konvektionsovn områderne tilbyde konvektion madlavning, som aftager samlet tilberedningstid ved at øge luftstrømmen og varme flow under tilberedningen, madlavning elementer mere grundigt og jævnt end traditionel madlavning processer. Området byder også på bagende, to stativer med fem forskellige mulige rack positioner, selvrensende, store ovn vindue, opbevaring skuffe, forsinkelse cook indstilling og en elektronisk Kontrolpanel. Hvis der opstår problemer med rækken konvektion, kan fejlfinding bestræbelser hjælpe brugere finde den problemkilde og potentielt finde en opløsning.

Instruktioner

•Kontroller at rækken Amana er sluttet til en jordet tre-ben stikkontakt, hvis området ikke er i orden. Brug ikke en forlængerledning eller en adapter, og sørg for gas ventil er tændt, hvis det er en gas model.

•Åbn luft fra gasledninger forud for første gang brug hvis ingen af overflade brænderne fungerer. Drej en af kontrol drejeknapper til en lav temperatur til at tillade gas at undslippe fra linjerne.

•Tag fødevarer udslip eller snavs fra overfladen brænderne hvis brænderne ikke vil lette eller flammen er støjende, gule eller uens i størrelse. Rengøre med en fugtig klud og afmonterer brænder huller med en straight pin eller twist slips. Lad brændere tørre grundigt før du forsøger at lave mad eller lyse dem.

•Cook med flad bund køkkengrej og matche størrelsen af køkkengrej til madlavning element, hvis der er varme omkring gryder på en kogeplade. Medium-tung vægt køkkentøj anses for at være bedst for optimal madlavning resultater.

•Rengør kraterets ovnen med en fugtig klud og lukke ovndøren fast hvis "Self Clean" cyklus ikke indleder som forventet. Tryk på "Start" efter at trykke på knappen "Self Clean".

•Hold ovndøren lukket under konvektion madlavning hvis resultaterne er ujævn eller maden kokke langsommere end forventet. Konvektion fan vil slukke hvis døren er åbnet under brug.

•Vælg "Annuller/Off", hvis der er en fejlkode på skærmen. Foretag en ny madlavning valg og tryk på "Start". Kontakt Amana for tjenesten, hvis fejlkoden fortsætter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com