Sådan foretages fejlfinding af en Amana LEA50AL

July 24

Amana LEA50AL er en tørretumbler, der tilbyder fire forskellige stof valg, justerbar signal volumen, udvidede tumble cyklus og variabel tørring indstillinger såsom rynke ud, timet tørring, mere eller mindre tør og en kølig ned mulighed. Tørretumbleren er kan købes i mange apparat, hjem detail eller stormagasiner, såvel som online, og sælges med en begrænset garanti. Fejlfinding af mindre problemer, der opstår med tørretumbleren, dog kan hjælpe ejere finde ud af, hvad der forårsager problemet og hjælpe med at finde ud af en løsning.

Instruktioner

•Kontrollér kraft ledning og sørg for, at det er sluttet til en strømforsyning, hvis Amana tørretumbler ikke er i orden. Udskift sikringen eller nulstille effektafbryderen efter behov.

•Undersøg gas ventil hvis tørretumbleren har ingen varme og det er gas powered. Gas ventil er placeret på bagsiden af apparatet. Dreje det mod uret til at åbne.

•Locate lint skærm i tørretumbler døren og skub det ud hvis den hårtørrer ikke fuldt tørring elementer. Fjern lint fra filteret og tilbage til tørretumbleren. Se inde i udstødningen hætten på ydersiden af hjem og rydde væk overskydende lint, snavs eller snavs, der kan tilstopning af aftræk.

•Indstil er hvis dryer er også fyldt med varer, som en mellemlang mængden af varer bedst, hvis tørretumbleren vibrerende eller ikke tørre helt. Tag stykker ud af tørretumbleren og flytte elementer jævnt omkring inde i tromlen.

•Look for varer, der kan være faldet ud af lommerne, hvis der er en raslende lyd eller ridser viser op på tromlens overflade.

Kortindgangsdør Amana Hvis ovenstående trin ikke løser problemet; mere alvorlige problemer kan være til stede, som et beskadiget eller brudt timeren, Trisse, bælte eller motor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com