Sådan foretages fejlfinding af en Amana Room AC

January 23

Amana er en global virksomhed, der fremstiller en bred vifte af produkter herunder intervaller, opvaskemaskiner, køleskabe og vaskemaskine og tørretumbler. Opvarmning og nedkøling division af Amana gør klimaanlæg og varmepumper. Computerrummet klimaanlæg kan gøre en enorm forskel i din komfortniveau i varmt vejr, især i små lejligheder eller huse. Et værelse klimaanlægget funktionsfejl, kan det gøre for en meget ubehagelig situation. Du kan foretage fejlfinding af mindre problemer med Amana værelse klimaanlægget før ringe til service.

Instruktioner

•Undersøg klimaanlægget og stramme eventuelle løs dele, hvis det er støjende under drift. Også overveje at tilføje understøttelse til området hvor den er monteret til en mere sikker pasform. Det er normalt for klimaanlægget at være lidt mere støjende i fugtigt vejr.

•Sæt en algaecide fane i base gryden af enheden, hvis du opdager en lugt under drift. Lugte kan indikere skimmel eller meldug dannelse.

•Grab håndtag af filter på forsiden af grillen og skubbe den til venstre. Rense det ud med en støvsuger eller dyppe den i en vask fyldt med varmt sæbevand og tørre det af med en blød klud. Skyl sæben ud når du er færdig og lad det tørre helt, før du lægger det tilbage i. Lad blæseren køre for at genstarte kompressoren, hvis du har haft en strømsvigt. Rengøring af luftfilteret hjælper hvis enheden ikke er køle rummet tilstrækkeligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com