Sådan foretages fejlfinding af en Amana tørretumbler Le4607

February 13

Amana model Le4607 er en elektrisk tørretumbler fremstillet af spabad til beboelsesformål. Hvis de anvendes korrekt i en husstand indstilling, dækker en fuld et-års garanti omkostningerne ved alle reparationer. Whirlpool vil erstatte eventuelle defekte del vederlagsfrit i denne periode. Før du ringer til garantiservice, forsøge fejlfinding af tørretumbler og korrekte mindre problemer for at løse fælles problemer.

Instruktioner

•Kontrollér sikring eller hammerens boks i dit hjem. Tørretumbleren bruger to sikringer eller breakers. Hvis en blæser eller ture, tromlen vil slå, men det vil ikke producere varme. Skru overskyet eller sort sikringer og erstatte med nye sikringer. Skubbe breakers til "On" position.

•Kontroller knop er slået forbi den "Off" og "Rynke forhindre" positioner. Tørretumbleren vil ikke starte i disse positioner. Drej knappen lidt til højre for positionen "Off" sikre det er i begyndelsen af cyklussen.

•Åbn tørretumbler døren og check for løse genstande i tromlen hvis du høre lyde under tumbling. Fjern løse mønter, knapper eller andre varer.

•Level tørretumbler ved at dreje den nivellering ben med uret og mod uret, hvis tørretumbleren vibrerer under brug. Placere et niveau på toppen af tørretumbleren og Juster benene indtil dryer er niveau.

•Sørg for den aktuelle cyklus hvis tid knop ikke bevæger sig fremad. Knop vil ikke bevæge sig fremad indtil tøj er næsten tørre, hvis du har valgt den "Automatiske tørring" cyklus.

•Fjern lint skærm og rengøre det hvis tørretumbleren tager for lang tid at tørre. Ren lint skærmen før du starter en cyklus. Åbn tørretumbleren og kontroller stof skyllemiddel plader ikke blokerer grillen. Undgå at bruge mere end ét stof skyllemiddel ark pr. belastning.

•Bevæg tørretumbleren, hvis den ikke har ordentlig clearance. Placere siderne og front af den tørretumbler ikke mindre end 1 tommer fra væggen. Bagsiden af tørretumbleren kræver en 5-tommer clearance.

•Tag flere elementer af tøj, hvis byrden er for stor til at ryste frit. Det tager længere tid at tørre når tørring strømforbrugere. Undgå at bruge den "Luft tørre" cyklus. Tørretumbleren producerer ikke varme og vil tage længere tid at tørre tøj.

•Tillad nye tørretumblere at fuldføre flere cyklusser. Tørretumbleren vil have en lugt i løbet af den første cyklus og kan gøre lyde under de første par omgange; Dette er normal.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com