Sådan foretages fejlfinding af en Amana tørretumbler

September 12

Amana tørretumblere betragtes som en god værdi til prisen. De front-loading tørretumblere har en stor kapacitet og er udstyret med en fugt sensor. Den Vendbar dør er også en praktisk funktion. Som med enhver tørretumbler, men kan du løbe ind i problemer. Tage sig tid til at foretage fejlfinding af problemer før du ringer i en professionel.

Instruktioner

•Juster niveauet ben hvis din tørretumbler gør nogen usædvanlige lyde. Husk at nogle vibrationer er normal. Der kan også være løse genstande, såsom mønter, hamrer rundt inde i tørretumbleren. Tjekke for disse. Det er normal at høre støj forårsaget af luft bevæger sig gennem tørretumbleren og pulsering af tørretumbleren, når tromlen roterer. Derudover Klik mange dele, herunder timer, under drift.

•Nulstil "Stof Selector" knappen hvis den hårtørrer er ikke varme. Den kan indstilles til "Fnug/ingen varme." Du kontrollere dæmper på vejret hætten ikke sidder fast lukket eller frosne. Hvis der er en begrænsning i luftstrømmen, vil tørretumbleren stoppe opvarmning. Hvis du har en gas tørretumbler, kontrollere andre gasapparater i huset for at sikre, at gasforsyningen er tændt.

•Fabric farvestoffer, der ikke er angivet kan plette tørretumbler tromlen. Lav en pasta ved kombinere pulveriseret vaskemiddel med lidt vand, hvis din tørretumbler tromme bliver plettet. Gnid pastaen på pletten. Pletten forsvinder ikke umiddelbart; men det vil blegne med tiden.

•Tør kun én ladning ad gangen. Sørg også for at adskille tunge genstande fra dem, lettere, når tørring. Glem ikke at rengøre filteret lint før hver tørretumbler cyklus. Hvis dette stadig ikke løser dit problem, kontrollere for at sikre, at vaskemaskinen havde nok spin hastighed til at udtrække det meste af vandet. Du kan være nødvendigt at lægge tøj i vaskemaskinen og køre dem gennem en ekstra spin til at udtrække nok vand før tørring dem.

•Rens filteret lint før hver anvendelse er du finder der er fnug på tøjet tørrede. Sørg også for at adskille lint-producerende elementer, såsom bomuld håndklæder, fra lint tiltrække beklædningsgenstande, såsom dem, fremstillet af syntetiske stoffer. Glem ikke at fjerne alle elementer, som væv og papir, fra lommer af jeans eller bukser. Overbelastning tørretumbleren vil også reducere luftstrømmen og ikke tillade lint at indsamle i filteret.

Tips & advarsler

  • Altid kontrollere fabrikantens anbefalinger før justering til din tørretumbler Amana.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com