Sådan foretages fejlfinding af en bippende GE Triton opvaskemaskine

October 3

Triton opvaskemaskine af GE kan gøre mange ting, som overvåger jord niveau, husker den sidste cyklus bruges, forsinke starten og automatisk slibe og filtrere madrester og elementer. Triton-serien opvaskemaskiner har edb kontrolpaneler, der bruger en række bip og andre lyde at advare brugerne, når cyklussen har startet, sluttede eller blevet forsinket. Hvis opvaskemaskinen bippende og du er ikke sikker på hvorfor, nogle fejlfinding kan hjælpe med at identificere årsagen til støjen.

Instruktioner

•Luk Triton opvaskemaskine døren, som enheden bipper, indtil døren er lukket og cyklussen kan begynde, hvis det er indstillet til at køre.

•Tryk på "Start/Reset" Hvis "Rinsing" status lys blinker og en bippende lyd udsender. Afbryde strøm til opvaskemaskine på afbryderknappen og vent 10 sekunder. Genoprette magten.

•Tryk på "Start/Reset" Hvis "Tørring" status lys blinker og en bippende lyd udsender. Tillad Triton opvaskemaskine et par sekunder automatisk nulstilles. Vælg en ny vask og tryk på "Start/Reset" igen.

Tips & advarsler

  • Afbryd strømmen til opvaskemaskinen, hvis den bippende lyd ikke stopper efter fejlfinding bestræbelser. Kontakt GE for service på 800-848-7620.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com