Sådan foretages fejlfinding af en Bosch opvaskemaskine, der ikke tørring

February 27

Selv om Bosch opvaskemaskiner såsom 800Plus serien kan forsvinde i dit kabinet og giver problemfri gratis opvask, kan de mindske ydeevnen hvis de ikke er ordentligt drives og vedligeholdes. Som ethvert apparat, kan Bosch opvaskemaskiner lejlighedsvis løbe ind i problemer. De kan ikke tørre retter ordentligt eller undlader at tørre dem på alle, hvis de korrekte fremgangsmåde ikke er taget når du udfører en vask cyklus. Et par retningslinjer for fejlfinding kan forbedre din apparatets ydeevne.

Instruktioner

•Læg retter ordentligt så varmen kan cirkulere frit og nå alle dele af dem. Sted elementer på hovedet ned og opretholde en rimelig plads mellem dem for at sikre effektiv tørring.

•Sæt store emner såsom gryder i bunden rack af opvaskemaskinen. Holde stærkt snavset gryder og pander vender nedad. Placer glas op og ned i "V" i hylderne, og indlæse plader i det øverste rum.

•Drej på knop på skyl støtte rum placeret inde i din opvaskemaskine. Fyld rummet med skyl støtte men don't pass "Fuld" niveau. Luk rummet. Skyl støtte hjælper i tørring og eliminerer vand dråbe mærker, der kan vises på dine retter.

•Kontroller indstillingerne tørring, hvis dine retter ikke stadig tørre ordentligt. Vælg en tidsindstillet opvarmet indstilling, hvis din opvaskemaskine er i øjeblikket indstillet til luft tørre.

Tips & advarsler

  • Kontakt en kvalificeret appliance tekniker, hvis din opvaskemaskine ikke stadig tørring retter effektivt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com