Sådan foretages fejlfinding af en Bosch SHE43M opvaskemaskine

June 6

Sådan foretages fejlfinding af en Bosch SHE43M opvaskemaskine

Bosch Co. gør mange forskellige husholdningsapparater, herunder kaffemaskiner, køleskabe, spænder, vaskemaskiner og tørretumblere, men de er bedst kendt for deres opvaskemaskine. Bosch opvaskemaskiner er tilgængelige online og i udvalgte forhandlere og kommer i en bred vifte af stilarter, herunder skjulte objekter, synlige objekter eller et brugerdefineret panel designet til at matche de andre kabinetter i hjemmet. SHE43M opvaskemaskine tilbyder en rustfrit stål badekar med fire vaske cykler og en Energy Star rating. Hvis der opstår problemer med opvaskemaskinen, kan udfører fejlfinding bestræbelser hjælpe identificere problemet og tilbyde en løsning.

Instruktioner

•Look at se hvis Bosch opvaskemaskine er korrekt forbundet til en fungerende strømforsyning, hvis opvaskemaskinen ikke tænde eller funktion. Nulstille lokale sikring eller afbryder om nødvendigt.

•Kontrollér skyl agent dispenser hvis retterne ikke tørre helt. Refill dispenser med skyl støtte, som kan købes på de fleste hardware og købmandsforretninger. Vælg ikke en "lufttørre" cyklus, som denne cyklus bruger ikke varme og retter kan forblive fugtigt.

•Køre den varmt vand på den nærmeste vasken før du starter opvaskemaskinen hvis cyklussen synes at tage meget lang tid. Dette vil varme det vand, der træder opvaskemaskine, forkorte den køretid.

•Kontrollér afløbet slange og fjerne eventuelle træsko eller sløjfer, hvis vandet ikke afløb fra opvaskemaskinen. Mindst én sektion af drain slangen skal være 20 inches over opvaskemaskine gulvet for ordentlig dræning.

•Aftør spray armene med en ren, fugtig klud, hvis sæbeskum forblive i opvaskemaskinen efter cyklussen er afsluttet. Reducere mængden af vaskemiddel anvendes og sikre, at vaskemidlet er beregnet til automatiske opvaskemaskiner. Fjern bunden rack og drej filter forsamling mod uret ¼ tur til at løfte ud og rense filteret. Skyl filteret og sat tilbage i opvaskemaskinen. Drej ¼ Drej med uret og vende bunden rack.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com