Sådan foretages fejlfinding af en Bosch SHX33A06UC opvaskemaskine

January 19

Opvaskemaskiner er en integreret del af travle husholdninger, især dem med små børn. I stedet at vaske bjerge af retter i hånden, nødt opvaskemaskiner simpelthen til at blive indlæst og tændt for at gøre arbejdet. Men når du oplever problemer med Bosch SHX33A06UC-opvaskemaskine, snavset service kan bunke hurtigt. Tager nogle fejlfindingstrin kan hjælpe med at løse mindre problemer uden behov for reparation. Følge trinnene her vil tage omkring 10 minutter.

Instruktioner

•Kontroller, om opvaskemaskinen er sluttet til en stikkontakt og stikkontakten tændes, hvis nødvendigt. Bekræfte, at opvaskemaskinens døren er lukket, apparatet er tændt ved hjælp af knappen "On/Off" og en cyklus er blevet udvalgt ved hjælp af alternativknapperne cyklus. Opvaskemaskinen bør også have et skyl støtte og vaskemiddel før du starter enhver cyklus. Retter bør ikke forstyrre spin armene inde i opvaskemaskinen.

• Bekræft at opvaskemaskinen ikke har blæst en lunte eller udløst en breaker. Hvis apparatets elektriske kredsløb ikke er aktiv, vil strømforsyningen blive afskåret, potentielt giver indtryk af, at opvaskemaskinen ikke er i orden. Erstatte og nulstille alle sikringer eller breakers som nødvendigt før du starter opvaskemaskinen igen.

•Åbn en varm hane nærmeste opvaskemaskine indtil vandet løber varme. Opvaskemaskine cyklusser undertiden kan udvides, når apparatet trækker koldt vand fra et hot tryk. Dette trin hjælper opvaskemaskinen få øjeblikkelig adgang til varmt vand til vask.

•Kontrollér, at det varme vand haner bag opvaskemaskinen er åbne. Hvis opvaskemaskinen ikke kan trække vand, kunne vask afbrudt eller forhindret i at starte. Slanger tilslutning af opvaskemaskine til vandhaner bør være fri for kinks og drejninger.

•Rengør filtre på gulvet i opvaskemaskine foran spin arm. Drej filter forsamlingen uret 45 grader og trække det ud af opvaskemaskinen. Løft den resterende små objektet filter fra gulvet og vaske både i en vask. Mad rester bør ikke blokere for strømmen af vand ud af opvaskemaskinen. Udskifte filteret lille genstand først, derefter filteret stort objekt, før du tænder det store objektet filter 45 grader med uret for at låse begge tilbage på plads.

•Den vasken nærmeste opvaskemaskinen skal dræne korrekt. Hvis vasken ikke løbe, kunne problemet være forbundet til din husstand VVS og ikke opvaskemaskine. I dette tilfælde kan det være nyttigt at kalde en blikkenslager.

Kortindgangsdør Bosch for reparation. Hvis disse fejlfindingstrin ikke rydde eller give en indikation af problemet, kunne der være et mere alvorligt problem med opvaskemaskinen. Du kan også modtage gratis service, hvis opvaskemaskinen er under garanti. Kald Bosch på 800-944-2904.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com