Sådan foretages fejlfinding af en Bosch vaskemaskine, der ikke er Spin

December 28

Problemer med Bosch vaskemaskiner, der ikke vil spin er normalt på grund af problemer med belastning og vaskemiddel. En alt for lille belastning størrelse og sammenfiltrede vaskeri i tromlen er de grundlæggende årsager. Du kan fortælle, at vasketøjet ikke var spundet, fordi det vil være meget våd i slutningen af cyklussen. Gider ikke forsøger at tørre meget vådt vasketøj i den tørretumbler, fordi det vil tage lang tid og bruge en masse energi. Du er bedre tjent med fejlfinding af årsagen, rektifikation det og kører cyklussen igen.

Instruktioner

•Tjek for store elementer af tøj bliver sammenfiltrede hvis Bosch vaskemaskine ikke spin. Belastningen kan ikke fordeles jævnt i tromlen og spin cyklus vil er blevet deaktiveret for at forhindre skader på tøjet.

•Læg tromle med store og små elementer sammen og køre hele vask og spin cykle igen.

•Tilføj mere tøjvask og køre hele vask og spin cyklus igen hvis du ikke har fundet sammenfiltrede store emner, men spin cyklus stadig mislykkedes. Dette angiver, at indlæsningen var for lille.

•Tilføj 1 tbsp. af skyllemiddel til 1 pint af vand og hæld det i vaske-og rengøringsmidler hovedautomat hvis der er ingen sammenfiltring og belastningen var en normal størrelse. Årsagen ville have været uforholdsmæssigt store suds på grund af for meget, eller den forkerte slags rengøringsmiddel. Brug han (høj effektivitet) vaskemiddel i Bosch vaskemaskiner.

Tips & advarsler

  • HAN vaskemiddel forårsager ikke alt for mange sæbeskum og der kan være en årsag til spin problemer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com