Sådan foretages fejlfinding af en Briggs motoren & batteriopladning System

February 22

Sådan foretages fejlfinding af en Briggs motoren & batteriopladning System

Briggs og Stratton motorer udstyret med batterier og generatoren afgiftssystemer kan typisk findes på ridning slåmaskiner, generatorer og pumper. Selvom klassificeret som små motorer, kan deres operation og systemet komponent funktioner sammenlignes med miniature automobilklubber motorer, der har færre cylindre og har mere kompakte design. Afgiftsordning for Briggs og Stratton motor begynder med batteri, der leverer spænding til starteren. Når motoren kører, generatoren tager over den elektriske levering, levere spænding til tændrøret og sende ekstra strøm til batteriet til genopladning.

Instruktioner

•Tag dække tilfælde for at give adgang til batteri og generatoren. Mange ridning traktor batterier kan være placeret under førersædet, mens generatoren skal tilgås via en søgemaskine side eller top cowl. Anvende nødbremsen på køretøjet og placere transmission selector i "Neutralt" eller "Park." Frigøre magt til at skære dæk. Drej tændingsnøglen til positionen "Off". Brug en skruetrækker til at kontrollere elektrolyt niveauet i cellen batteriet ved at skrue eller popping batteriet dække caps ned.

•Fyld hvert batteri celle op til indvendigt hals af batteriet med destilleret vand. Afbryde negative batterikabel med en sokkel, så den positive kabel. Rengøre indersiden af kabel klemmer med wire slutningen af et batteri rengøring værktøj. Bruge den kvindelige wire ende til at rense begge batteripolerne. Reconnect batteri kabler med stik.

•Sæt den røde (positive) fører af et multimeter til positive batteri terminal og slut sort (negative) bly af multimeter til negative batteriet terminal. Skifte måleren til volt.

•Look på den volt læsning på multimeter. Det skal registrere mindst 12,5 volt. Hvis ikke, langsom-lade batteriet og tage en anden læsning. Hvis volt viser betydeligt mindre efter anklagen, batteriet har en defekt celle og batteriet skal udskiftes. En 12-volt batteri, der har en død celle vil læse to volt fra sin maksimale gebyr.

•Start motoren og lad det varme op til normal driftstemperatur. Lad det tomgang med chokeren off. Hold rød bly af multimeter til pluspolen af batteriet. Placer sort bly af multimeter til den negative terminal på batteriet. Kig på den ladespændingen. Den bør læses ca mellem 13,2 volt og 14,6 volt eller din opladning specifikationerne i din manual. Enhver læsning angiver mindre et problem med ensretter, generatoren eller regulator, hvis udstyret.

•Se til din ejer 's manual for placering af en ensretter. Det ser ud som en lille metalkasse og vil have en række spade ledninger forbundet til det. Nogle ledninger rute fra tændingskontakten, saalænge andre gå til generatoren. Indstille multimeter til ohm modstand og bip tone. Med motoren off, tryk den sorte sonden af multimeter til uden for tilfælde af en ensretter. Tryk på den røde sonde af multimeter til spade terminalerne på ensretter markeret, A, B, C og D.

•Look på måleren. Skærmen bør vise "OL" efter at røre hver terminal. Hvis skærmen ikke kan vise en "OL" indikator eller bipper under enhver touch af enhver terminal, angiver ensretter er en direkte kort til jorden. Ensretter skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Sørg for kill switch er deaktiveret under batteriet og generatoren test procedure.
  • Kontrollere generatoren stik wire for løs eller brudt fittings. Ren det med elektriske kontakt spray.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com