Sådan foretages fejlfinding af en brudt tørretumbler

December 3

Sådan foretages fejlfinding af en brudt tørretumbler

Din tørretumbler er pludselig ikke i orden den måde, det bruges til, og måske er det ikke engang tænde. Dette kan sætte en reel bule i din daglige rutine, især hvis du har børn. Snarere end at tilbringe tid og penge lige med det samme på en professionel reparatør, kan du prøve at løse tørretumbleren på egen hånd ved fejlfinding af årsagen til sin pludselige funktionsfejl. Tage et par minutter at kigge over et par nemme at lave problemområder, og du kunne ende spare dig selv nogle penge og en masse frustration.

Instruktioner

•Kontrollér sikker tørretumbler er lint skærmen er ren. Hvis du tillader lint at indsamle i din tørretumbler, det i sidste ende blokerer luftstrømmen og medføre, at tørretumbleren til at overophede eller endog antændes. Hvis skærmen er ren, løft den ud og kontrollere, at vent nedenunder er fri for støv og snavs.

•Træk tørretumbler fra væggen og check ventilen slange. Sørg for at slangen ikke har løsrevet fra væggen eller tørretumbleren. Tjek for huller eller tårer i slangen. Hvis slangen er bøjet, skal det glattes ud og sætte tørretumbleren tilbage på en måde, som det ikke vil forårsage røret til at bøje igen. Kontrollere den eksterne ende af din tørretumbler slange. Det er mest sandsynligt ligger uden for huset. Sørg for det er fri for fnug, snavs og eventuelle andre forhindringer som buske.

•Kontrollér, at tørretumbleren er sluttet til en stikkontakt. Åbn din breaker box og sørg for ingen afbrydere er.

•Åbn bagsiden af din tørretumbler med at skrue alle skruer, der holder bagpanelet. Inspicér visuelt ledninger for forbrændinger, revner eller andre forringelser eller skader.

•Brug et multimeter til at kontrollere for elektriske kontinuitet. Det er vigtigt at kontrollere flere steder langs ledninger for kontinuitet, da overalt elektriciteten ikke kører er gonna forårsage din tørretumbler til stop i orden.

•Udskift den termiske sikring. Når denne fuse blæser, kan ikke det nulstilles. Nedskrive den fabrikat og model af din tørretumbler og tage oplysninger til din lokale apparat eller hardware butik for at se om de har en udskiftning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com