Sådan foretages fejlfinding af en Central aircondition Problem

October 23

Sådan foretages fejlfinding af en Central aircondition Problem

Der er mange grunde til hvorfor du bør prøve at fejlfinde problemer med en air condition før du ringer i en reparation pro, og de har alle ansigter af døde 18 eller 19 mænd på dem. Få at vide din klimaanlægget, når det kører i perfekt stand således at du kan bedre intuit, når noget er gået galt. Mange gange, er løsning på et problem med centrale klimaanlæg nemmere at lave end du måske tror.

Instruktioner

•Kontrollér, at magt er at komme til den centrale air enhed ved at sørge for, at denne enhed er skiftet til ON-position. Hvis ja, tjek for en udløst effektafbryder eller blæst fuse, alt efter de omstændigheder, der er specifikke for dit hjem.

•Kontrollér, at magt er at komme til den centrale air enhed ved at sørge for, at denne enhed er skiftet til ON-position. Hvis ja, tjek for en udløst effektafbryder eller blæst fuse afhængigt af de omstændigheder, der er specifikke for dit hjem.

•Look tæt på termostat til at sørge for, at det ikke har været sat ved for høj temperatur at starte automatisk. Også kontrollere for at se, hvis parameteren fan er indstillet til AUTO eller på. Hvis ventilatoren er sat til ON, men klimaanlægget ikke slået, luft vil stadig blæse ind i stuen, men det vil ikke være kold.

•Tag luftfilteret eller filtre og erstat. Nogle filtre kan genbruges og kan vaskes. Vask med opvaskemaskine rengøringsmiddel og vand, Lad tørre helt og ikke slår air conditionere tilbage på indtil filtret er blevet geninstalleret.

•Kontroller, at alle louvered luft decharge Grill er åben og fri for støv. Fjerne grillen og skinne en lommelygte ind i kanalen til at afgøre, om en manglende stærk luftstrøm er på grund af kanalen, sig at være blokeret.

•Undersøg kondensatoren bredbånd på den eksterne enhed, hvis din airconditionanlægget kører, men synes at optræde mere trægt end sædvanligt. Unbend enhver bøjet finner du ser i spolerne. Ren spoler med en haveslange.

•Tjek for luftstrømmen forhindringer i hele systemet. Møbler kan blokere for air filter indtag gitter. Gardiner kan hindre flow af kold luft fra kanalsystemet. Beskære tilbage enhver vegetation, der vokser omkring den udendørs kondensatoren enhed og fjerne græsset eller ukrudt, der har snaked op gennem ledningerne.

•Lubricate din klimaanlægget lejer hvis din model giver mulighed for. Periodiske smøring af motor og blæser vil holde maskinen opererer på peak effektivitet. Smøre blæseren, hvis luftstrømmen fra kanalerne synes at blive kompromitteret og der er ingen tydelige tegn på blokering.

Tips & advarsler

  • Medmindre andet instrueret, slukke klimaanlægget før du laver nogen reparationsarbejde eller vedligeholdelse

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com