Sådan foretages fejlfinding af en Central klimaanlægget, der ikke vil tænde

April 16

Sådan foretages fejlfinding af en Central klimaanlægget, der ikke vil tænde

Centrale klimaanlæg er en praktisk og økonomisk måde at køle ned en hel hus. Desværre, de kan være dyre at reparere, når noget går galt. Hvis din central air conditioner ikke vil tænde, forsøge at løse problemet selv før du kalder en tekniker til dit hjem. Problemet kunne være et simpelt spørgsmål som en forkert programmeret termostat eller et tilstoppet filter.

Instruktioner

•Kontroller indstillingerne på din termostat før man går videre til fejlfinding af air conditionere enhed. Skifte batterier i din termostat, hvis skærmen er blank eller flimrende. Sørg for termostaten er indstillet til "Cool" mode, parameteren fan er i positionen "Auto" og den ønskede temperatur er lavere end den aktuelle værelsetemperatur. Flytte parameteren fan til "On" og lytte til lyden af fan tænde. Hvis det tænder, der kan være en fejl i den termostat ledninger eller det kan være miscalibrated.

•Kontrollér termostaten kalibrering ved at flytte temperaturen indstilling ned flere grader og venter på at se, hvis klimaanlægget tændes. Hvis det gør, kan være miscalibrated termostaten. Omstille det efter anvisningerne i din instruktionsbog eller erstatte hele termostaten.

•Ansigt uden for hjemmets circuit breaker box at se Hvis parameteren er blevet udløst eller en sikring er sprunget. Kontroller sikringer og afbrydere til dit hjems ovn system så godt. Nogle centrale klimaanlæg bruger furnace fan til at flytte den afkølede luft i hele hjemmet.

•Kontakt ejer 's manual til at finde ud af, hvis din central klimaanlægget har en reset knap. Nogle modeller har en switch på ydersiden af den enhed, der skal nulstilles, før systemet vil tænde igen.

•Udskift luftfilter hvis det er snavset. Din central klimaanlægget kan have en shut-off-knappen, der forhindrer det i at dreje hvis luftstrømmen til enheden er blokeret.

•Flyt til air conditionere enhed og kig til de to kobber linjer kommer ud af toppen af kondensatoren. Hvis større kobberledningen føles varm, når du rører ved det, kunne kondensatoren tilstoppet eller brudt. Kalde en professionel tekniker til at erstatte den.

Tips & advarsler

  • Besøg producentens hjemmeside eller kigge efter et fejlfindingsafsnit i din instruktionsbog, hvis ingen af ovenstående trin løser problemet med din central klimaanlægget. Disse ressourcer kan have yderligere oplysninger, der specifikt vedrører dit mærke og model.
  • Deaktivere parameteren circuit breaker, der styrer magt til klimaanlægget før du forsøger at fjerne eller Udskift alle defekte dele.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com