Sådan foretages fejlfinding af en Coleman højtryksrenser

August 24

Coleman stoppet gøre pres skiver i 1997, men vendte tilbage til markedet med forbedrede versioner i 2001. Den største ændring var, at de fleste af deres nyere modeller har motorer bygget af Honda. Coleman også gjort de nyere pres skiver lettere at betjene. Som med ethvert stykke af maskiner, men er du bundet til at løbe ind i problemer. Spar dig selv for besværet med at kalde en reparatør ved at forsøge at foretage fejlfinding af problemer på egen hånd.

Instruktioner

•Kontrollér, at injektion tube er sikkert indsat i enheden, hvis højtryksrenseren ikke er tillade indtagelse af kemikalier. Hvis dette ikke er problemet, skifte til en lavere-tryk dyse. Sørg for injektoren er tændt. Ren dysen eller sien, hvis enten er tilstoppet eller blokeret. Der kan også være tørret kemikalier i injektoren; opløse dem ved at køre varmt vand gennem indsprøjtning rør.

•Sørg for at se, at vandhanen er åben, hvis motoren kører, men pumpen er ikke bygning maksimalt pres. Hvis enheden er blevet gemt i frostgrader, skal du til at tø det ud helt, herunder pistol, wand og slange. Der kan også være luft i pumpen. Tillad motoren til at køre med pistol åben og wand fjernet indtil en lind strøm af vand er frigivet. Derudover Sørg for justerbar pres knop er indstillet til den maksimale position.

• Rengør dysen hvis motoren er overbelastet, som dysen kan være delvis blokeret. Reducere overdreven pres ved hjælp af pres justering knob.

•Ændr olien mere hyppigt hvis der er vand i krumtaphuset. Dette kan være forårsaget af høj luftfugtighed. Altid skifte olie, mens motoren er stadig varm. Du bliver nødt til at placere generatoren på en plan overflade. Fjerne olie fyldstof cap og åbne bundproppen. Lad olien løbe helt ud i en gryde du har placeret under motoren. Erstatte olieaftapningsskruen og genopfylde motoren med ren olie. Når du er færdig, erstatte olie fyldstof cap.

•Kontrollér, at motoren har nok olie hvis motoren ikke vil starte, eller stopper under betjening. Også sikre, at parameteren motor er i positionen "on". Derudover kan pres har opbygget i slangen. Klem triggeren for at frigive trykket.

Tips & advarsler

  • Altid kontrollere fabrikantens anbefalinger inden du foretager eventuelle justeringer til højtryksrenseren Coleman.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com