Sådan foretages fejlfinding af en DE kode til en LG Washer

January 19

Sådan foretages fejlfinding af en DE kode til en LG Washer

DE kode på en LG tøj spændeskive angiver, at der findes et problem med døren. Selv om denne kode er mest ofte set når døren er låst lukket og du kan ikke åbne den, det kan vises på ethvert tidspunkt og af forskellige årsager. For at undgå at se denne kode, kontrollere låsen på din LG washer døren med jævne mellemrum at sikre det låsning og frigørelse korrekt. Selv om nogle gange den eneste måde at rette DE fejl er at hyre en professionel til at kontrollere og løse vaskemaskinen, er der et par at-home fejlfinding bestræbelser du kan ansætte første.

Instruktioner

•IDENTIFY når du modtager DE kode. Det kan vises, hvis du har et emne, der er fanget i døren, på et tidspunkt under midten af en cyklus, i slutningen af en cyklus, hvis du har standset maskinen, eller hvis døren er beskadiget.

•Tag enhver vare, der kan fanges i Skives dør. Hvis du stadig får fejlen, trække maskinen i fem minutter og sæt den tilbage i og magt det tilbage på. Hvis du ikke kan fjerne varen og døren sidder fast lukket, Tving ikke døren, da du kan beskadige det; i stedet hyre en professionel til at åbne den.

•Strøm off maskinen og trække det, hvis du modtager fejlen midt i cyklus eller i slutningen af cyklussen. Efter fem minutter, skal du genstarte maskinen og forsøger at åbne døren igen.

•Wait omkring et minut til døren til låse op hvis du standsede maskinen i løbet af en cyklus. I denne situation, låste døren og udseende af DE er fejl blot en sikkerhedsforanstaltning.

•Opkald en professionel til at reparere din vaskemaskine hvis døren eller pakningen er beskadiget. Dette kan forårsage døren låsning spørgsmål samt DE fejl. Du kan muligvis have maskinen repareret eller udskiftet gratis hvis det er stadig under garanti.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com