Sådan foretages fejlfinding af en Ductless mini Split

December 1

Sådan foretages fejlfinding af en Ductless mini Split

En kompakt mini split aircondition deler sig i to vigtige dele. En del er monteret udenfor hjem og kontrol ventilation og udstødning, mens anden del installeres rent på den indvendige væg og outlet ventilationskanaler og brugergrænseflade. Som med alle klimaanlæg, kan du løbe ind i problemer med luftstrøm, strømsvigt eller fjernbetjening operation.

Instruktioner

•Tillad tre minutter efter at mini split air condition aktiveres lige efter at være slået fra. Systemet er programmeret ikke at fungere i tre minutter efter reaktivering som en sikkerhedsforanstaltning.

•Tag møbler, såsom sofaer, stole og gardiner fra ventilationsåbninger på forsiden af enheden, er hvis afkøling effektivitet lav. Den kølige luft, der genereres af mini split er i stand til at cirkulere gennem rummet, hvis ventilationen blokeres. I som mode, inspicere inlet gitter for at bekræfte, at intet er suget op mod det. Mini opdele system er i stand til at producere kølig luft, hvis enheden ikke er i stand til at trække luft ind i apparatet.

•Tag enhed fra sin strømkilde og sæt det i igen for at nulstille forbindelsen, hvis enheden ikke tænder. Hvis en reset undlader at genoprette strøm til enheden, Find breaker box inden for hjemmet eller bygningen og lokalisere den breaker, der styrer enheden. Kontrollere tilstanden af parameteren breaker. Hvis parameteren angives til midten eller "Off" position, breaker er udløst og elektricitet ikke er i stand til at flyde til mini opdele system. Flip afbryder kontakten til "On" position, og Tænd enheden.

•Åbn indersiden komponentens frontpanelet og fjern luften filter fra enheden, hvis enheden ikke at køle luften effektivt. Luftfilteret kan være meget beskidt og forhindre luft i at flyde frit ind i enheden. Rense luftfilter ifølge producentens anvisninger. Dette kunne omfatte brugen af kun strømmende vand eller en støvsuger.

•Tryk på knappen "Fan Speed" på fjernbetjeningen eller på grænsefladen enhed at øge blæserhastighed, hvis enheden afkøler rummet for langsomt. Knappen "Fan Speed" tillader brugeren at øge eller sænke blæserhastighed.

•Flyt tættere til enheden med fjernbetjening, hvis fjernbetjeningen ikke kommandoen mini split-enhed. Nogle klimaanlægget enheder kræver, at fjernbetjeningen bruges inden for ca 20 fod af enheden. Ren området signal modtager på grænsefladen mini split hvis friske batterier i fjernbetjeningen og du står inden for rækkevidde men fjernbetjeningen fejler hen til arbejde. Fjernbetjening sensor eller enhed Signalmodtager muligvis blokeret med snavs.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com