Sådan foretages fejlfinding af en Ecoquest vind

August 12

Sådan foretages fejlfinding af en Ecoquest vind

At slippe af med irriterende og stærke lugte fra dit hus kan være en vanskelig opgave. At hjælpe slippe af sådanne lugte, kan du installere en Ecoquest Breeze luftrenser for at opfriske lugten. En Ecoquest Breeze luftrenser kan opdatere op til 3.000 kvadratfod. Hvis din Ecoquest udvikler nogle spørgsmål, kan de nemt løses med minimale forsyninger og en smule af teknisk ekspertise.

Instruktioner

•Undersøg ledning fører fra din Ecoquest purifier at sikre, at det er sat i stikkontakten korrekt. Dette kan være grunden til Hvorfor renser ikke tænder på.

•Ændr niveau af driften af fan Hvis ventilatoren er i orden ordentligt men drift pladen udgør et problem. Drej niveauet op til "Høj", hvis det er indstillet på "Normal." Hvis maskinen giver besked om at udskifte pladen, inspicere plade for eventuelle skader, eller købe en ny plade, hvis skaden er indlysende.

•Træk maskinen ud af stikkontakten, og sikre, at alle dele er forsvarligt på plads. Sikre, at rustfrit stål dele ikke er i fysisk kontakt med den plade skærm.

•Sørg for at se om pladen gør knirkende lyde, sender fra elektriske strømme eller gnister eller giver off ulige lugte. Disse er tegn på en beskadiget plade.

•Sæt alle objekter, der kan blokere ordentlig ventilationen i en afstand fra Ecoquest. Sikre at alle dele og komponenter, især skærmen, grill og covers er pletfri og ikke forårsager luft obstruktion.

•Extract plade fra maskinen, og spray det med en smule af denatureret alkohol. Brug en blød børste til ordentligt ren pladen og Børst snavs uden at forårsage ridser på pladen. Dette vil gøre det muligt for dig at fjerne de hårdeste og greasiest pletter og stoffer fra pladen. Lad pladen lægges i blød i stoffet i 10 minutter, og bruge en føntørrer til at tørre det ud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com