Sådan foretages fejlfinding af en Eddy sonde

September 24

Sådan foretages fejlfinding af en Eddy sonde

En ikke-kontakt måling enhed med en hurtig reaktion er ofte nødvendigt at fastlægge den generelle tilstand af processen maskiner. Selvom enkel i sin opbygning, eddy nuværende sonden er relativt let at installere og kan stå op til tider barske elementer i processen og i produktionsmiljøer. En vifte af eddy sonder er tilgængelige, men alt fungerer på en lignende måde og tjener samme formål: at give præcision til ikke-kontakt måling opgaver. Fejlfinding en eddy sonden kan kræve en smule af undersøgelsen.

Instruktioner

•Undersøg målepladsen af eddy sonde, som kan vise nogle synlig slitage eller beskadigelse. Søger flosset eller beskadigede ledninger, og udskift dem om nødvendigt.

•Kontrollér, at hyppigheden af operationen er inden for rækkevidde af eddy sonden. Hvis frekvensen er for høj, er balance coil og sonde coil sandsynligvis ikke af samme værdi. Lavere køre spænding af sonde til at løse problemet.

•Reposition kabel fra hvor det skærer stikket eller sonde ramme til et område, hvor det ikke røre en. Hvis kablet på eddy sonden viser intermitterende eller afbrudt drift--erstatte arbejdet lejlighedsvis og ikke andre gange--det med en ny.

•Undersøg filterindstillingerne. Hvis signalerne synes lille, forvrænget eller døde, Erstat filter. Bruge en high-pass filter til høje indstillinger og et low-pass filter til at opnå en selvstændig display hastighed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com