Sådan foretages fejlfinding af en ejendom elektrisk tørretumbler TEDX640E

February 7

Ejendom elektrisk tørretumbler model TEDX640E er temmelig standard for tørretumblere. Tørretumbleren har forskellige indstillinger for temperatur, stof og tid og omfatter et tørrestativ, lint skærm og en stor kapacitet tromlen. Sælges online eller i mange apparat eller stormagasiner, er tørretumbleren designet til at fungere godt med normal vedligeholdelse, pleje og rengøring. Ikke desto mindre, hvis problemer med tørretumbleren, husejere kan gerne forsøge nogle fejlfindingstrin for at identificere og løse problemet.

Instruktioner

•Plug ejendom tørretumbler fast til en jordet tre prong stikkontakt hvis den hårtørrer ikke tænde eller arbejder. Erstatte eller nulstille effektafbryderen eller sikring efter behov. Bemærk at forlængerledninger ikke bør bruges til at drive en tørretumbler, som magt levering er utilstrækkelig.

•Åbn og lukke tørretumbleren dør fast så at en latching lyd hvis der er magt men tørretumbleren fungerer ikke. Tryk "Start" fast efter at gøre din cyklus udvalg.

•Ændr din temperatur udvalg, hvis der er ingen varme under tørring proces. "Luft" cykler udnytter ikke varmen.

•Look inde i tørretumbleren, herunder for- og bagside kanter af tromlen, for varer, der kan blive fanget eller løs i tørretumbleren, hvis der er en usædvanlig lyd. Rens altid lommer i tøj før tørring dem. Niveau fødder på tørretumbleren hvis nødvendigt, og ikke overbelaste tørretumbler for at reducere vuggende eller vibration.

•Rengør lint skærmen hvis tørretumbleren ikke tørring af tøj som forventet eller kører i lang tid. Kig på udstødning aftræk, typisk placeret på hjem udvendige, og rense alle støv eller snavs. Brug kun ét stof skyllemiddel ark ad gangen. Yderligere eksemplarer kan blokere tørretumbler udluftninger.

•Tilføj stof skyllemiddel plader med de våde elementer i begyndelsen af cyklussen, hvis elementer er at få plettet og skyllemiddel ark tilføjes senere når varer er delvis tørre. Dette kan skabe pletter. Rens tørretumbler med en mild, ikke-slibende husstand renere Hvornår tømmes og tørres af med en ren, fugtig klud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com