Sådan foretages fejlfinding af en Electrolux mikrobølgeovn

January 26

Electrolux fremstiller både indbyggede og over-the-range mikrobølgeovne, der tilbyder en række funktioner, herunder stor kapacitet, automatisk cook indstillinger for bestemte fødeemner, justerbar stativer, temperatursensorer, etapevis madlavning, elektronisk kontrol og en roterende madlavning bakke. Som med næsten ethvert hjem apparat, kan problemer lejlighedsvis forekomme med mikrobølgeovn, der potentielt kan løses gennem nogle fejlfindingstrin for brugeren. Hvis fejlfinding bestræbelser ikke virker, skal du kontakte service professionel for bistand.

Instruktioner

•Kontrollér, at Electrolux mikrobølgeovn er sluttet til en strømforsyning, hvis mikrobølgeovnen ikke fungerer. Nulstille eller erstatte effektafbryderen eller sikring efter behov.

•Luk mikrobølgeovnen døren fast og foretage en madlavning valg før du trykker på "Start", hvis enheden har magt, men er ikke madlavning som forventet.

•Unlock børnesikring-finessen hvis der er magt, men intet om kontrol pad vil fungere. Tryk på "Bruger Pref" og derefter på "Start/Tilføj 30 sek" pad til at frigive låsen.

•Tag dvælende lugte i mikroovn ved at blande sammen 1 kop vand, flere nelliker og saft og revet skræl af en citron i en 2-kop glas måling container. Sæt beholderen i mikrobølgeovnen, lukkede døren og løbe i flere minutter, indtil blandingen koger. Lad blandingen i mikroovnen indtil cool. Fjerne blandingen og tørre ned mikroovn med en ren, fugtig klud.

•Tag pladespilleren og støtte hvis pladespilleren er snavset eller ikke dreje korrekt. Vaskes med lunkent vand og opvaskemiddel. Skyl godt og tør med et håndklæde før du udskifter både i mikrobølgeovnen. Sætte pladespilleren fast på støtte og rotere med en hånd til at sikre, at det er bevægende korrekt før brug.

•Træk ned på fanen filter, i nærheden af forsiden af mikrobølgeovnen, hvis enheden ikke madlavning som forventet. Løft begge filtre og lægges i blød i en gryde fyldt med varmt vand og et par dråber opvaskemiddel. Bruge en skrubbe børste til at rense filtrene. Skyl godt og ryste tør. Skub filtrene tilbage i mikroovnen inden i enheden.

Kortindgangsdør Electrolux for bistand efter behov.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com