Sådan foretages fejlfinding af en elektrisk GE tørretumbler

December 12

Sådan foretages fejlfinding af en elektrisk GE tørretumbler

Der er ligheder mellem de mange typer af tørretumblere produceret af General Electric. Mange GE tørretumblere har 7,5 kubikfod af kapacitet inde i tromlen og er i stand til at køre flere cyklusser. Mens opererer de fleste af disse tørretumblere er forholdsvis enkel, kan der opstå problemer. Forstå, hvordan du foretager fejlfinding af disse problemer kan hjælpe dig med at løse dem.

Instruktioner

•Tryk på knappen "Stop/annullere" på forsiden af tørretumbleren hvis kontrolpanelet ikke reagerer når du trykker på de andre knapper. Når panelet ikke reagerer, betyder det normalt, tørretumbleren har været et uheld placeret i service mode. At trykke på knappen "Stop/annullere" tager tørretumbleren ud af service mode og bør tillade tørretumbler knapperne for at fungere godt.

•Tryk på "Start" knappen på forsiden af tørretumbleren to gange hvis den tørretumbler starter ikke. Dette er normal. Tørretumbleren vil undertiden gå i dvaletilstand efter ikke bliver brugt i en periode. At trykke på "Start" to gange vågner det op igen, meget gerne flytte musen vågner op din computer. Hvis tørretumbleren stadig ikke starter, skal du kontrollere outlet for at sikre, at tørretumbler stikket er fast sat ind i væggen. Hvis det er sat i og stadig ikke i orden, frakobl ledningen og brug et ohmmeter til at se, om der er en energikilde, der kommer fra væggen. Hvis ikke, Afkryds boksen breaker for at se hvis afbryderknappen er ' sprunget ud '.

•Vælg en ny tør cyklus hver gang du åbner tørretumbleren. Dette gælder især, hvis du åbner den tørretumbler midt i cyklus, fordi så vil nulstille tørretumbleren. På samme måde, skal du vælge en ny tørretumbler indstilling, hvis du fjerner en belastning og erstatte det med en anden. Ikke at gøre dette kan forårsage tøj forbliver våde når cyklussen er færdig. Tøj også kan ikke tørre godt hvis tørretumbleren ikke er niveau. Check de små fødder i bunden af tørretumbler for at sikre hver fod er indstillet til samme niveau. En tørretumbler, der ikke er niveau kan skabe en ubalance, der forårsager tøj til tørre ujævnt. Det kan også gøre tørretumbleren vibrere overdrevent.

•Tag elementer fra tørretumbleren mens de er stadig lidt fugtigt hvis du har et problem med tøj bliver rynket i slutningen af en cyklus. Du kan også prøve tørring mindre belastninger, som dette også kan mindske rynker.

Tips & advarsler

  • Separate store belastninger i mindre belastninger hvis du finder en stor mængde af lint på tøj efter en cyklus er færdig.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com