Sådan foretages fejlfinding af en elektrisk varmepumpe

May 26

Sådan foretages fejlfinding af en elektrisk varmepumpe

Ting, der kan gå galt med en elektrisk varmepumpe er stort set de samme ting, der kan gå galt med en central tvunget-air system. At have din varmepumpe professionelt serviceret-- eller endog servicering det selv--hvert år kan være nok til at sætte nogle af problemerne, du kan blive udsat for lige når du har brug din varmepumpe arbejder mest.

Instruktioner

• Kontroller indstillingen af termostaten hvis varmepumpen ikke har slået til. Din varmepumpe vil også nægte at levere en stabil forsyning af luft, hvis en sikring er sprunget eller afbryderknappen er ' sprunget ud '. Afhjælpe disse situationer, hvis nogen er årsagen til den enhed, der ikke arbejder.

•Locate bredbånd på den eksterne enhed hvis pumpen kører men der er stadig ingen varm eller kold luft. Rengøring af udendørs spoler kan være nok til at genskabe tilførsel af luft. Tjek fan, hvis du ikke hører det kører. Varmepumpe fans kan brænde, og hvis dette er tilfældet, skal du erstatte den. Ventilatoren kan også stoppe udfører på grund af en forhindring, kan du fjerne efter afgang panelet.

•Kontrollér niveau af kølemiddel hvis hverken varme eller køling finder sted trods en varmepumpe, der naturligvis cykling til og fra. Hvis niveauet er lavt, opfordrer til en reparation pro til at håndtere situationen og få dit niveau igen op til normal.

•Minimize forskelle i temperatur fra værelse til værelse ved at åbne alle kanalen registre. En lukket kanal betyder ikke kun, at dette værelse ikke modtager luft, det også tvinger luften ud mere håndfast i de lokaler, hvor kanalen registre åben. At øge mængden af kold eller varm luft til et bestemt rum på et givet tidspunkt, lukke kanalen registrerer i værelser hvor det ikke er nødvendigt.

•Look at se, hvis "Emergency varme" lyset forbliver trods af varmepumpen gør. Hvis dette er tilfældet, sæt termostaten til COOL indstilling og vente i en halv time. Nulstille termostaten til varmen og lad den varmepumpen køre. Hvis huset ikke starter varme op, ringe inden for tjenester af en erfaren reparation person.

•Lyt nøje at fastslå, hvis varmepumpen cykling og slukker i kortere intervaller end normalt. En kort cyklus er ofte en indikation af en form for obstruktion af udendørs bredbånd. Fjerne eventuelle blokeringer finder du på den eksterne enhed såsom græs, vinstokke eller ukrudt eller endda et stykke legetøj eller hundehus. Check for beskidt luftfiltre og erstatte dem, hvis de er årsag til tilstoppede luftstrøm.

Tips & advarsler

  • Få at vide, hvordan din varmepumpe lyde når den arbejder på højeste effektivitet så du bedre kan se, når det begynder at handle op.
  • Slukke varmepumpen, når du laver reparationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com