Sådan foretages fejlfinding af en enkelhed vaskemaskine

July 20

Enkelhed vaskemaskiner, fremstillet af Danby Corporation, tilbyder muligheder, såsom en power indikatorlys, program valg, temperatur udvalg og spin hastighed udvalg drejeknapper, ekstra skyl og automatisk vandstand justering. Hvis ejere har problemer med vaskemaskinen, kan fejlfinding være nyttige i regne ud, hvis ejeren kan løse problemet, eller hvis en professionel skal kontaktes for at reparere eller erstatte spændeskive komponenter.

Instruktioner

•Undersøg strømforsyning hvis vaskemaskine Danby enkelhed ikke fungerer eller Tænd. Sikre el-ledningen er korrekt sat i stikkontakten. Erstatte eller nulstille sikring eller afbryder efter behov.

•Drej uret vandhanen åbne, hvis der er nogen vand ind i vaskemaskinen. Afbryde vandslanger, rense ud i fjorden skærme og sørg for hver slange har en gummiskive inden du genetablerer. Nye skiver i gummi kan købes gennem Danby. Luk vaskemaskine fast.

•Level de justerbare ben på vaskemaskine hvis apparatet ryster, klipper, vibrerer eller bevæger sig under brug. Blande elementer i hver belastning så der er en række vare størrelser og for meget ikke i karret.

Uddelingen slangerne fast til vaskemaskinen og vand vandhaner hvis der synes at være vand siver ud.

•Forøgelse mængden af vaskemidler bruges, hvis varer synes stadig beskidt for enden af vask cyklus og vælge en varmere temperatur på vask.

•Rens filteret lint hvis der synes at være en rest på varer efter vask. Find fnug filter på den nederste venstre side af forsiden af vaskemaskinen. Sæt et håndklæde eller en beholder på gulvet og åbne fnug filter. Indsæt den medfølgende tragt i bunden af filteret og drej med uret for at sikre. Tillad vand at dræne. Slå filteret i en uret bevægelse for at fjerne filteret og skylle det med vand. Sæt filteret tilbage i enheden og drej den med uret for at sikre. Luk filter cap.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com