Sådan foretages fejlfinding af en Evenheat tørretumbler

October 2

EvenHeat tørretumbler er fremstillet af Kenmore og egenskaber en fugt sensor for at sikre, at varme anvendes til elementer jævnt til at give en mere grundig og kortere tørretid. Tørretumbleren indeholder desuden automatisk temperaturkontrol, kølig ned periode, specifikke klæde valgmuligheder og justerbare indstillinger. Du kan købe tørretumbleren, online eller i udvalgte butikker og det sælges med en begrænset garanti. Du kan undgå kræver service under garantien, men hvis du foretager fejlfinding af når opstå mindre problemer.

Instruktioner

•Skub den elektriske ledning fast til Kenmore tørretumbler samt stikkontakten hvis maskinen ikke starter. Nulstille eller erstatte sikring eller afbryder og Bemærk, at en 240-volt strømforsyning anbefales. Find volt meter på isenkræmmere.

•Undgå opererer tørretumbler i et rum med en temperatur under 45 grader Fahrenheit, hvis tøj er stadig våd i slutningen af cyklussen. Hæve temperaturen i tør cyklus og rense ud lint skærmen hver gang. Sikre tørretumbleren er på en plan overflade, så elementer i tørretumbleren kommer i kontakt med sensoren strimler inde i tørretumbleren.

•Klart lommer af væv, papir, mønter, nøgler eller andre objekter, hvis elementer skår eller skrabe tromlen, skaber støj, eller forlader lint på varer efter den tørre cyklus. Reducere den samlede belastning størrelse for forbedret tumbling.

•Level ben på tørretumbleren hvis det er rokkende under brug. Reducere den samlede belastning størrelse, som for mange elementer kan gøre den tørretumbler vibrere eller ryste.

•Vælg "Stop/annullere" Hvis "PF" fejl vises. Dette indikerer et strømsvigt. Slukke for tørretumbleren. Vent et par minutter, og tænd for strømmen tilbage før du vælger en ny indstilling.

Kortindgangsdør Kenmore for bistand hvis "E" og et nummer vises på displayet. Dette indikerer en servicekode, der kræver professionel hjælp.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com