Sådan foretages fejlfinding af en Exmark Quest Zero-Turn plæneklipper

November 21

Sådan foretages fejlfinding af en Exmark Quest Zero-Turn plæneklipper

Exmark Quest Zero-Turn plæneklipper er en ridning plæneklipper fra Exmark, der er udstyret med en Kawasaki motor. Denne græsslåmaskine kan bryde på grund af en række fælles problemer lige fra brændstof mangel til en dårlig tændrøret. Du kan foretage fejlfinding og løse disse problemer uden dyre professionel høring eller fabrikanten reparationer, selvom du ikke har nogen tidligere erfaring med Exmark Quest Zero-Turn plæneklipper reparationer.

Instruktioner

•Undersøg brændstof niveau i Exmark Quest Zero-Turn plæneklipper gastank og sikre, at du har tilstrækkelig gas. Refill tanken, hvis det er nødvendigt.

•Burn off enhver gamle gas, der har siddet i tanken til måneder, evt. Afstå fra at tilføje frisk gas indtil den gamle gas bortskaffes, derefter refill tanken helt og tilføje et stænk af gas tilsætningsstof til at hjælpe Exmark plæneklipperen køre gnidningsløst under sin første start. Gas tilsætningsstoffer fungere som korrosionsinhibitorer, smøremidler eller begge dele, og kan sikre din Exmark maskinen kører korrekt, når det har siddet i lang tid.

•Åbn Exmark Quest Zero-Turn plæneklipper motor dække og tjek din tændrøret hvis plæneklipperen stadig ikke vil køre. Sikre sort plug wire, stadig er sluttet til tændrøret på siden af motoren forsamling.

•Tag Exmark plæneklipper gnist stik og erstatte det, hvis det er gamle og potentielt defekte. Reconnect plug wire til det nye tændrør.

•Følg plug wire på bagsiden af Exmark Quest Zero-Turn plæneklipper Kawasaki motor forsamling. Det vil føre til den magnetiske spolen. Bag den magnetiske spolen er svinghjul, og rummet skabt mellem de to dele er luftmellemrummet. Måling af luftmellemrummet og se om det er mellem 0.010 og 0.015 tomme i bredden. Dette skal være en præcis måling.

•Indstil den magnetiske spolen ved at løsne sin bolte med en topnøgle. Gradvist flytter den magnetiske spolen til at rumme de nødvendige specifikationer af luftmellemrummet, så remeasure luftmellemrummet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com