Sådan foretages fejlfinding af en FoodSaver vakuum Sealer

February 9

Hvis du har en familie og er på udkig efter måder til at strække din dollar og din mad, er en vakuum sealer afgørende. Men selv med den bedste opfindelse, der er tidspunkter, hvor tingene bare ikke gå rigtigt. Hvis du oplever problemer med din FoodSaver vakuum sealer, her er et par tip til fejlfinding.

Instruktioner

•Sæt din FoodSaver vakuum sealer i. Start med det mest oplagte og derefter arbejde din vej. I din begejstring at bruge din vakuum sealer, kan du have glemt at sætte den i.

•Kontrollér FoodSaver vakuum sealer tasker for huller eller lækager. Små utætheder eller huller kan forhindre en vakuum sealer fra gør sit arbejde ordentligt. Mens det er at skabe et vakuum den ene ende af posen, kan et lille hul så luften kan sive ind i anden enden.

•Kontroller, at mad ikke ' fange på sæl. Hvis du har med held støvsuges og forseglet pose mad bare hen til hitte at luft synes at langsomt sive tilbage i tjek punkt af sæl. Fødevarer partikler fanget på den forsegling punkt kan give luft lige nok plads til at sive ind.

•Affix låg til FoodSaver vakuum sealer dunke. Hvis efter forsegling en dunk, kan du fjerne låget uden deprimerende vakuum udløserknappen, udføre vakuum segl ikke korrekt. Check at du har korrekt anbragt låget, og at der er ingen madpartikler fanget i den låg gummipakninger.

•Lad cirka en tomme af ledig plads i beholderen før forsegling. Forsegling en beholder, der er for fuld kan forhindre FoodSaver vakuum sealer arbejde. En beholder, der er for fuld kan forårsage fødevarer partikler at blive fanget i den FoodSaver vakuum rør.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com