Sådan foretages fejlfinding af en fordamper Fan på GE køleskab

April 16

Fordamper fan på GE køleskab er delvist ansvarlig for den afkøling og samlede temperatur vedligeholdelse af køleskab enhed. Ventilatoren er en del af fordamperen spole system fordi ventilatoren trækker den kølige luft over fordamper spoler. Ligger primært på bagsiden af køleskabet, fordamper fan er undertiden beskyttet af en plastik cover, men kan stadig få tilstoppet med støv, støv og snavs over tid. Når ventilatoren er meget snavset, køleskabet kan have svært ved afkøling, og fejlfinding blæseren kan hjælpe med at forbedre appliance temperatur og fordamper systemets ydeevne.

Instruktioner

•Tag magt til GE køleskab og trække enheden væk fra væggen for at få adgang til bagsiden. Du kan brug for hjælp til dette trin.

•Locate de små plast dække over fordamper fan, hvilket er over fordamper spoler. Bemærk dog, at ikke alle GE køleskab modeller har plastik dækker over deres fordamper fans. Nogle fans er eksponeret over fordamper spoler. Fordamper spoler ligner en sort, tynde enhed på bagsiden af køleskabet. Skru de skruer, der holder den plast dækslet på hver side ved hjælp af en uret bevægelse og sat skruerne et sikkert sted. Løft dækslet, og sæt den til side så godt.

•Anvend en blød børste eller en støvsuger med en børste tilknytning til ren væk snavs og snavs fra blæseren.

•Aftør fan rengøre med en fugtig klud og derefter tørre grundigt med et håndklæde.

•Sæt plast dække over fan, hvis det er relevant, og brug en skruetrækker til at fastgøre skruerne på hver side af dækslet i en uret bevægelse indtil sikker. Derved vil holde dækslet over blæseren.

Tips & advarsler

  • For bedre resultater, også rengøre kondensatoren spoler. Kontakt GE for service hvis fejlfinding og rengøring af fan og spoler forbedrer ikke køling, som reparation kan være nødvendig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com