Sådan foretages fejlfinding af en Frigidaire affinitet 8000 skive

August 26

Frigidaire affinitet 8000 vaskemaskine kan købes online og i mange afdeling, apparat eller hjem detailbutikker. Vaskemaskinen byder på flere muligheder, såsom en stor kapacitet balje, nedsat energi og vand, damp cyklusser for øget Pletfjerning, speciale cyklusser for enkelte stoffer og genstande, vibration control og en hurtig sanitize funktion. Indimellem mens de fleste brugere vil finde vaskemaskine til at fungere godt med typiske vedligeholdelse og pleje, som med næsten alle hvidevarer, der kan opstå problemer. Hvis dette sker, kan nogle fejlfindingstrin være til nytte.

Instruktioner

•Kontrollér, at Frigidaire vaskemaskinen er helt tilsluttet til en jordet tre prong stikkontakt, der er i orden hvis vaskemaskinen ikke tænder. Nulstille effektafbryderen eller sikring om nødvendigt. Slut enheden direkte til en stikkontakt og ikke i at en forlængerledning.

•Afbryd vaskemaskinen og undersøge kraterets for spænder, skruer eller andre objekter, der kan ramme indre, hvis en raslende støj er hørt.

•Drej på begge vand vandhaner hvis vaskemaskinen har magt men ingen vand. Ren inlet vandslanger for at forhindre obstruktion i strømmen af vand. Undgå at bruge andre hvidevarer, der udnytter vandet hvis vandforsyning eller pres synes lav.

•Redistribute vask belastning hvis vaskemaskinen vibrerende. Flytte vaskemaskinen til en fast, niveau gulv, hvis gulvet ikke er stærk nok til at støtte maskinen. Justere skive benene, så alle fire ben rører gulvet.

•Tilføj et par flere elementer Hvis vaskemaskinen ikke vil spin, hvilket tyder på, at belastningen størrelse er for lille.

•Rengør afløbet slange og glatte slangen, hvis vandet ikke løbe ud af vaskemaskinen eller er langsom til at dræne. Check husstand afløb for eventuelle blokeringer og rengør efter behov. Måle drain slangen standrør, som bør være ca 24 inches over jorden for ordentlig dræning.

Kortindgangsdør Frigidaire for bistand Hvis ovenstående ikke løser situationen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com