Sådan foretages fejlfinding af en Frigidaire Electrolux køleskab Ice Maker

December 5

Isen er nyttig at have ved hånden for drinks og andre opskrifter i løbet af sommeren, så mange apparat producenter indarbejde en ismaskine og is undertiden en ice dispenser til deres designs. Frigidaire, en Electrolux mærke, er ingen undtagelse. Mange af selskabets nye køleskabe laver deres egen is. Du kan foretage fejlfinding af dit Frigidaire ice maker, hvis det stopper i orden ved at udelukke de mest almindelige årsager til fejl. Præcise instruktioner kan variere afhængigt af din nøjagtige model af Frigidaire køleskab.

Instruktioner

•Tryk og hold "Is Off"-knappen på kontrolpanelet for tre sekunder. Den grønne LED over knappen vil gå ud når ismaskinen er tændt. Nogle Frigidaire is beslutningstagere har en tænd / placeret inde i fryserum på siden af ice maker mekanisme.

•Tryk og hold den nede den "fryser V" og "fryser ^" knapper på samme tid i fem sekunder. Hvis "Sb" vises på skærmen, tryk på og hold knapperne for yderligere fem sekunder. Nogle Frigidaire køleskabe kommer med en "Sabbath" mode, der deaktiverer visse funktioner, herunder ismaskinen, for at overholde jødiske kosher forordninger.

•Tryk "Fryser V"-knappen på kontrolpanelet indtil "0ºF" (-17) vises på displayet under "Fryser temperatur." Åbne døren og flytte alle fødevarer og containere er væk fra døren, så det kan lukke. Høje temperaturer vil stoppe is frysning korrekt. Tillad 24 timer for en temperaturforandringer.

•Gratis eventuelle blokeringer i ice dispenser med en tynd køkkenredskaber (træ spisepinde arbejde godt). Små tern kan undertiden blive indgivet, blokerer for andre bag der udleveres. Sikre wire signal arm er i stand til at bevæge sig og er ikke holdes på plads af en stak kube. Signal arm ligger på toppen af isspand inde i fryserum. Det fortæller ismaskinen når spanden er fyldt, så det ikke overløb.

•Træk ud af køleskabet, så du kan få adgang til vandforsyning rør. Fjerne kinks eller snoninger, der forhindrer køleskabet i tegning vand for at lave is. Drej afspærrings-ventiler til deres "Åbne" positioner, hvis de er lukket. Afspærrings-ventiler er normalt vandhaner sat ind i væggen eller små håndtag i levering rør.

•Shut off vandforsyning via afspærrings-ventiler og tryk og hold "Is Off"-knappen på kontrolpanelet. Finde og ændre vandfilter med en passende erstatning. Vandfiltre kan blive tilstoppet over tid og undgå vand at nå ismaskinen. Vandfilter er normalt placeret i øverste højre hjørne af friske fødevarer til kabinen.

Tips & advarsler

  • Udskiftning vandfiltre kan købes fra Frigidaire via deres hjemmeside, via telefon, eller via den forhandler, som du har købt køleskabet. Frigidaire anbefaler, at holde et lager af ekstra filtre til at ændre hvert halve år. Du kan nå Frigidaire kundeservice på 877-808-4195.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com