Sådan foretages fejlfinding af en Frigidaire FBD2400KW

November 16

Frigidaire FBD2400KW opvaskemaskinen har en høj balje til stor kapacitet lastning, en rolig motor, elektronisk display bedømmelseskomite, plast balje interiør, to wash niveauer, selvrensende filter, statisk udluftningsanordning tørring system, mad bortskaffelse og en justerbar skyl støtte dispenser. Maskinen kan købes online eller i forskellige hjem detail, afdeling eller apparatet butikker og sælges med en begrænset garanti. Hvis du oplever mindre problemer med opvaskemaskinen, udføre nogle fejlfinding for at se, om du kan løse problemet på din egen før du kontakt Frigidaire for hjælp.

Instruktioner

•Kontrollér, at netledningen er fast forbundet til Frigidaire opvaskemaskine og en strømforsyning, hvis enheden ikke fungerer. Sørg for en Vask udvalg blev lavet og at "Start" blev presset til at indlede en vask.

•Anvend en anden vask, hvis der er mad jord tilbage på retter. Kontrollere indgående vandtemperaturen, som bør være mindst 120 grader Fahrenheit. Stik en vand trykmåler, tilgængelig på de fleste isenkræmmere, i vandhanen for at kontrollere husstand vandtrykket. Det bør være mindst 20 pounds per kvadrattomme (PSI).

•Undgå at overbelaste opvaskemaskine karret, hvis der er pletblødning eller farvning på retter. Brug den anbefalede mængde frisk vaskemiddel, og tilføje skyl støtte, tilgængelig på de fleste købmandsforretninger, at skylle støtte dispenser.

•Hold et mellemrum mellem hvert fad hvis elementer er tilhugget, mærket eller farvet efter vask. Skyl retter inden sætte dem i opvaskemaskinen til at fjerne sure fødevarer eller andet restmateriale, der kan resultere i mærker eller pletter.

•Åbn nederste opvaskemaskine rack og Find overfill protector float i bunden af karret, hvis vand ikke er fylde opvaskemaskinen. Tryk ned på overfill beskyttelse float, hvis det ikke bevæger sig frit. Glatte inlet vandslange, beliggende bagerst i opvaskemaskinen.

•Rengør afløb i køkkenvasken og Kør skrald bortskaffelse hvis der er en dræning problem i opvaskemaskinen. Hvis vasken er en luftspalte, rense luftmellemrummet. Glatte opvaskemaskine drain slangen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com