Sådan foretages fejlfinding af en Frigidaire Front Load Washer, der ikke Spin

December 23

Sådan foretages fejlfinding af en Frigidaire Front Load Washer, der ikke Spin

Frigidaire apparater er lavet af Electrolux, som lancerede sit Tøjvask produktsortiment i 1947. Frigidaire front-load skiver er ofte høj effektivitet, (han) modeller. Fejlfinding en Frigidaire front-loader skive, der ikke vil spin er ofte relateret til vaskemiddel---, især hvis det er en han maskine. Andre problemer kan nævnes strøm og afløb spørgsmål. Hvis din Frigidaire front-load skive spin ikke, er der nogle enkle ting, som du kan tjekke før du ringer til tjenesten.

Instruktioner

•Sørg for, at Frigidaire front-load skive er sluttet til en husstand stikkontakt hvis maskinen ikke vil starte overhovedet. Også kontrollere for at sikre, at døren er lukket.

•Tilføj én eller to lignende elementer til belastningen, hvis cyklussen ikke spin; Det er muligt, at belastningen er for lille, og de ekstra varer vil hjælpe balance belastning.

•Luk dispenser skuffe, hvis den er åben og maskinen vil ikke spin. Kontroller, at du bruger den rigtige vaskemiddel. Sørg for at bruge han vaskemiddel, hvilke suds mindre end normale vaskemiddel. Den forkerte vaskemiddel vil oprette oversudsing, som vil tvinge maskine til at angive en de-lavtskummende skylning og forsinke spin cyklus.

•Tjek for dræning problemer, der kan standse maskinen fra spinning. Kontroller drain slangen ikke er snoet og at afløbet stikkontakt på væggen ikke er tilstoppet. Kontroller, at maskinen faktisk afløb på væggen afløb ved at lytte til vandet.

•Tag lightweight forlængelse ledninger og erstatte dem med tunge forlængerledninger. Spin cyklus kræver en masse strøm og mest almindelige husholdning forlængerledninger kan ikke give det. Det er dog bedst, ikke for at bruge en forlængerledning på alle hvis det er muligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com