Sådan foretages fejlfinding af en Frigidaire køleskab fryser, der ikke er køling

September 4

Når en Frigidaire fryser ikke er køling, kunne fejlfinding bestræbelser hjælpe ejere, der ønsker at løse problemet uden at kontakte Frigidaire for reparationsservice. Nogle mulige årsager til dårlig afkøling omfatter magt spørgsmål såvel som beskidt kondensator bredbånd, hvilket kan påvirke fryser temperatur eller fryseren evne til at opretholde den indstillede temperatur. Mens fejlfinding bestræbelser kan være vellykket, kan andre potentielle problemer såsom motor problemer kræver professionel assistance fra Frigidaire hvis fejlfindingstrin ikke virker.

Instruktioner

•Tag et kig på strømmen ledning og sørg for det er helt tilsluttet til en stikkontakt. Hvis det ikke er trykket ind hele vejen, kan sænket strømforsyningen påvirke køle evne.

•Look ved temperaturen, fryser. Hvis det er aktiveret eller indstillet til "0" eller "Off", Brug drejeknappen eller tryk på den nedadgående pil pad på displayet til at vende fryseren til den ønskede indstilling.

•Tag strøm til køleskabet og fjerne den nederste kølergrill. Rense støv og snavs fra kondensator med en støvsuger, der har en børste vedhæftet fil.

•Flyt rundt på bagsiden af køleskabet og brug vakuum at rengøre kondensatoren bagfra, som ligner et sæt af bredbånd.

Gendanne magten og tillader flere timer til fryseren til at opnå den indstillede temperatur.

Tips & advarsler

  • Kontakt Frigidaire på 800-374-4432 for assistance, hvis fejlfinding ikke løser problemet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com