Sådan foretages fejlfinding af en Frigidaire kummefryser

September 12

Kummefrysere bliver mere og mere populært, især for folk der kan lide at bestanden op på gode tilbud på frosne fødevarer på købmand. Der er få ting værre, dog end fryser funktionssvigt og du risikere at miste alle fødevarer, for ikke for at nævne penge du har brugt på dagligvarer. Hvis du oplever problemer med din Frigidaire kummefryser, er her nogle måder at løse problemet før du ringer i en professionel.

Instruktioner

•Sørg for at sikre, at din enhed ikke er koblet til et kredsløb, der har "jord skyld interrupt", hvis din fryser ikke kører. Din fryser fungerer muligvis heller ikke, fordi temperatur kontrollen er på OFF. Sørg for fryseren er sat stramt ind i stikkontakten. Hvis huset sikringen er sprunget eller afbryderknappen er ' sprunget ud ', vil dette også medføre fryser ikke køre. Kontrollere afbryderknappen og nulstille den, hvis nødvendigt.

•Kontrollér sikker fryser døren ikke holdes åben for længe hvis du opdager, at fryseren kører alt for ofte eller for længe. Hvis lokalet er varmt, er det også normalt, at fryseren til at køre længere. Varm mad i fryseren vil også medføre fryser til at køre længere, indtil du når den ønskede temperatur. Drej temperatur knop til et varmere omgivelser, hvis temperaturen er for koldt. Det vil tage flere timer at nå frem til den korrekte temperatur. En anden grund til fryseren kører for længe er fordi pakning (sæl) er beskidte, slidte eller revnet. Udskift det, hvis dette er tilfældet.

•Kontrollér at døren er lukket stramt, hvis du oplever fugt på indersiden af fryser vægge. Åbning af døren ofte eller for længe vil forårsage fugt til at akkumulere på indersiden. Varmt og fugtigt vejr vil også øge den interne rente af frost opbygning. Hvis dette er tilfældet, så fortvivl ikke---det er normalt, at fryseren.

•Rengør inde i fryseren hvis du oplever en lugt i enheden. Brug varmt vand, bagepulver og en svamp til at rense. Sørg for, at alle fødevarer, der afgiver en stærk lugt er dækket stramt for at undgå lugter i fryseren.

•Level fryseren hvis din enhed vibrerende eller gør en raslende lyd. Du kan fortælle, hvis fryser-bund er ujævne, hvis enheden klipper når det er flyttet lidt. For at sikre, at enheden er understøttet korrekt, skal du placere træ eller metal shims under den ujævne del af fryseren. Hvis fryseren at gøre en boblende eller klukkende lyd, som lyden af vand koger, er det den kølemiddel cirkulerer gennem systemet. Må ikke bekymre dig om dette da det er normalt.

Tips & advarsler

  • Altid henvise til fabrikantens anbefalinger inden du foretager eventuelle justeringer til din Frigidaire kummefryser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com