Sådan foretages fejlfinding af en Front-load Frigidaire Gas tørretumbler

March 8

En Frigidaire front-loading gas tørretumbler er designet til at tegne på dit hjem gasforsyning til opvarme du nødt til at tørre dit tøj og andre varer. Når du bruger en gas tørretumbler, er det vigtigt at følge de sikkerhedsforanstaltninger, der er angivet af fabrikanten at undgå alvorlig skade, som en lækage kan føre til en brand. Når du bruger du er Frigidaire gas tørretumbler, det er sikkert at fejlfinding af problemer med mindre ydeevne inden du beder om service, så længe du ikke lugte gas.

Instruktioner

•Tag skærmbilledet lint og Skrab alle fnug ud hvis tøjet ikke er tørring helt eller hvis de har lint på dem, når de kommer ud. Reducere størrelsen af belastningerne, som en anden måde at få helt tørre belastninger.

•Juster gassen levering ventil så det er helt åben, hvis den tørretumbler kører, men ikke producerer nogen varme. Ventilen er på gas levering linje tæt på tørretumbleren.

•Forøgelse luften levere så brænder flammen forbliver tændt og producerer varme hvis tørretumbleren ikke er at blive varmt nok. Fjern udluftningsanordning rør af enhver snavs og fnug, så luften kan cirkulere frit.

•Juster fødder på bunden af tørretumbleren så det 's niveau, hvis du bemærker en banke lyd eller overdreven vibrerende mens den er tændt.

Tips & advarsler

  • Evakuere dit hus straks, hvis du lugte gas fra tørretumbleren eller ethvert apparatur. Telefon din gas levering selskab eller brandvæsen fra en nabos hus og ikke forsøge at bruge alle apparater, før du forlader.
  • Placer gas tørretumbler, så det ikke er i nærheden af noget, der kunne antændes, såsom gardiner, og så det ikke er i et område, hvor det kunne potentielt blive våd.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com