Sådan foretages fejlfinding af en Front Load Whirlpool vaskemaskine

April 29

Sådan foretages fejlfinding af en Front Load Whirlpool vaskemaskine

Fejlfinding din front load Whirlpool vaskemaskine kræver ikke år af mekaniske knowhow eller en reparatør. Du kan udføre fejlfinding, dig selv. Du skal bruge en smule tålmodighed og et ohmmeter til at teste for valuta i nogle områder, som skifter til din maskine. Når maskinen begynder at handle op, må ikke blive modløs, bare følg de enkle fejlfindingsvejledning.

Instruktioner

•Kontrollér, at vandet ventiler er tændt til deres maksimale kapacitet, hvis vandet er fylde vaskemaskinen for langsomt. Du kan også tjekke vandtryk på hanen til at sørge for det ikke er svag. Kontroller filter skærme på vandforsyningen, de ikke er blokeret med snavs og debris. Teste indsugningsventilen vand for at sikre, at det ikke er defekt.

•Test tidtager kontrol hvis vandet er overfyldte vask karret. Hvis det er ikke problemet, teste parameteren vandstanden. Næste, inspicere luft røret for at se, om det er slidt eller beskadiget. Teste indsugningsventilen vand.

•Kontrollér, vandforsyning slanger ikke er vendt hvis varmt vand fylder vaskemaskinen, når det skal være kolde vand og omvendt. Kontroller også, at koldt eller varmt vand levering ventil ikke er slået fra. Kontrollere vandforsyning slanger til kinks. Kontrollere indsugningsventilen vand.

•Kontrollér vandet levere forbindelser, hvis vandet siver ud på gulvet. Kontroller, at drain slangen ikke har revner eller tårer. Kontrollere vandpumpe. Kontrollere de ydre balje med din skive til revner eller korrosion. Tjek karret forsegle at det ikke er slidt eller beskadiget. Endelig tjekke forsynet med badekar.

Tips & advarsler

  • For yderligere fejlfindingsteknikker, reference din instruktionsbog.
  • Altid holde værktøjer utilgængeligt for børn.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com