Sådan foretages fejlfinding af en Gas indsætte, der slukker af sig selv

July 17

Sådan foretages fejlfinding af en Gas indsætte, der slukker af sig selv

Gas skær til din pejs kan være meget nyttigt for husejere der vil gerne have en naturlig pejs, men hvem ønsker pålideligheden og forholdsvis ren brænde af gaspejs. Men disse gas skær kan undertiden slukke på egen hånd. Der er flere skridt du skal tage til fejlfinding af denne forbindelse, men altid starte ved at slukke din gas, før du tager et nærmere kig.

Instruktioner

•Drej for gasforsyningen. Tjek området i din insert for at se om der er noget der ville stoppe gas i at komme af røret. Tunge sand eller sod tilstopning røret, kunne forhindre gas fra stiger op og brændende. Rengøre rørene ud med en klud eller en dåse komprimeret luft.

•Undersøg pipe-forbindelser til at se, om der er en utæthed, knæk eller bryde et sted i røret. Dette kan være et alvorligt problem, og det skal repareres af en professionel til at sikre, at røret er repareret eller udskiftet korrekt og sikkert. Hvis forbindelser og rør er i god stand, er tjek hvis røret er for snæver ved at kigge det op i din ejer manuel.

•Rengør pilot lys. Hvis pilot lyset går, vil det stoppe pejs fra opholder sig oplyste. Rense piloten ud med en dåse komprimeret luft, indtil det er ren og klar til at arbejde igen.

•Tjek, om der er nogen andre apparater, der bruger den samme gas linje som din pejs. Hvis din vandvarmer er ved hjælp af den samme gasforsyning, kan der simpelthen ikke være nok gas til at køre begge på én gang. I dette tilfælde kun bruge en enkelt apparat på et tidspunkt, så der er nok gas til at holde dine apparater kører indtil du har færdig.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan finde et problem, men indsatsen fortsat at slukke sig selv, kalde en professionel for at undersøge din gassystem. Det kan være en større sikkerhedsrisiko og hvis din pejs er stadig under garanti, undersøgelsen kan dækkes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com