Sådan foretages fejlfinding af en Gas vakuum blæser

October 6

Uanset om du bor i et område omgivet af træer, eller du har en græsplæne til at opretholde, en gas vakuum blæser simplificerer processen med clearing og indsamle forskellige værftet debris. Hvis du har en gas støvsuger og det er ikke operationelle eller ikke fungerer korrekt, kan du fastslå årsagen til problemet ved at følge flere trin til fejlfinding.

Instruktioner

•Kontrollér gas blæser brændstof at sikre Undertrykket har ordentlig olie og gas kombination anbefalet for det specifikke produkt. Anmeld brændstof linjer til at sikre, at de ikke er snoet. Hvis benzintanken er fuld og brændstof linjer er ikke snoet, fjerne filteret brændstof. Inspicér for snavs, og hvis det er alt for dirty, erstatte det med et nyt filter. Hvis blæseren ikke starter efter rensning eller udskiftning af brændstoffilter, skal du muligvis udskifte tændrøret.

•Drej off motor chokeren, som er typisk i nærheden af benzintank, hvis det vakuum blæser frigiver overskydende røg. Kontrollere og anmeld luftfilter. Fjerne store stykker af murbrokker, og hvis filteret har en tyk belægning af snavs eller snavs, erstatte det med et nyt filter. Hvis dette ikke mindsker den røg udstødning, omhyggeligt tømme benzintank og genopfylde med ordentlig gas og olieblanding til din specifikke vakuum blæser model. Hvis den nye brændstofblanding ikke afhjælpe den overdrevne røg udstødning, tage blæseren til en servicecenter, som det kan have en alvorlig fejl.

•Drej off den vakuum blæser og kontrollere løbehjulet turbineblade. Løbehjulet er ansvarlig for at trække luft ind i blæseren, og hvis den er beskadiget blæseren kan opleve svag airstream eller intens motor vibrationer. Anmeld pumpehjulet vinger for snavs, revner og chips. Hvis løbehjulet kan let flyttes frem og tilbage, det kan være nødvendigt at være sikret eller erstattet.

•Undersøg vakuumrør hvis motoren gør et højt "sang" lyd, når den tændes. Sluk det vakuum blæser, og fjern vakuum rør fra motoren. Klart ud af røret med en værftet stick. Erstatte røret og starte motoren. Hvis ingen af disse trin afhjælpe problemet, tag blæseren til en servicetekniker for anmeldelse og reparation.

Tips & advarsler

  • Ren tændrøret, hvis blæseren ikke starter men har frisk brændstof og rengøre filtre.
  • Hvis du lugte gas, straks slukke blæseren som du måske har oversvømmet motoren.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com