Sådan foretages fejlfinding af en GE AC olie-Blast Circuit Breaker

February 7

Sådan foretages fejlfinding af en GE AC olie-Blast Circuit Breaker

Olie-blast effektafbrydere tjener et vigtigt formål for dit nabolag kraftværk. Olie-blast afbrydere, såsom nogle lavet af General Electric, hjælpe med at kontrollere alle elektriske strømstød ved drukning eventuelle elektriske lysbuer, før de gør skade. Men ligesom den meget mindre afbrydere og sikringer i dit hjems power box, olie-blast afbrydere kan mislykkes fra elektriske gnistdannelse eller beslaglæggelse. De kræver blot et par ekstra trin til fejlfinding da olie er en del af processen.

Instruktioner

Elektriske Buedannelse

•Shut off elektrisk strøm. Udeblivelse kan resultere i elektrisk stød under inspektion eller reparation.

•Locate jordforbindelse forbindelser på din olie-blast circuit breaker og sikre, at de er ordentligt forbundet til startforbud punkt på jorden. Der bør også være to grundstødning terminaler, der er normeret til at bære mindst en fjerdedel af circuit breaker's nuværende belastning. Brug din skruenøgler eller socket sæt til at erstatte alle kabler, der ikke opfylder denne rating eller er beskadiget.

•Kontrollér fører mellem olie-blast circuit breaker og strømforsyningen den er tilsluttet. Fører skal være fri for eventuelle skader, bøjninger eller gnistdannelse. De regnskabsmæssige kabler bør ikke køre gennem enhver bøsninger fordi vibration kan medføre tårer i fører. Fører bør også være normeret til at bære circuit breaker maksimale Driftsomgivelser nuværende. Brug din skruetrækker til at stramme enhver løs kundeemner.

•Undersøg kontakter til at se, om de har brug for justering eller er beskadiget. Når breaker mekanisme betjenes, kontakter vil bevæge sig gennem den åbning, lukning og genåbning faser. Når frirum ikke er justeret ordentligt, vil ikke manglen kontakt give elektrisk strøm for fase handling. Du kan bruge den relevante skruenøgle til at justere kundeemner som nødvendigt.

Beslaglæggelse

•Undersøg varmeapparater inde olietank. Olie, der ikke er ordentligt opvarmet har ikke viskositet at udføre sine funktioner, køling og smøring. Erstatte en revnet eller adskilt varmelegemer.

•Undersøg åbningen forår og dashpot enhed for komplet drift. Kigge efter hvilken som helst brudt hardware såsom fjedre, koblinger og skiver. Brudt hardware kan gribe stængerne. Enhver afbrydelse forhindrer olie fra indsejling i og udsejling dashpot kammer.

•Kontrollér skærmen i de adskillende udluftning. Det bør være fri for enhver træsko.

•Look på olie-glas gauge for at se det olie niveau. Når niveauet er lavt, skal du fjerne hætten fra den ydre ende af fylde røret og fyld med circuit breaker olie, som er godkendt af den betjeningsvejledning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com