Sådan foretages fejlfinding af en GE BSY25GFMD Ice Maker

June 14

Den generelle Electric Company producerer produkter til luftfarten, energi, finans, jernbane, healthcare industrier m.m., samt apparater til hjemmet. GE Hvidevarer omfatter opvaskemaskine, brændeovne, vaskemaskiner og tørretumblere og køleskabe. GE BSY25GFMD er en side-by-side køleskab, der omfatter tilt-out skuffer på døren, justerbar luftfugtighed skuffer og en vand dispenser og ismaskine. Brugerne oplever vanskeligheder med ismaskinen kan finde det nyttigt at udføre nogle trin til fejlfinding for at hjælpe med at identificere og muligvis løse problemet.

Instruktioner

•Kontroller køleskabet er korrekt forbundet til en fungerende strømforsyning hvis køleskab eller ice maker ikke er i orden. Åbne vand ventilen helt for at sikre korrekt vandflow til ismaskinen.

•Indstil ice maker magt skifte til "On" Hvis ismaskinen ikke er i orden men køleskabet er korrekt sluttet til en strømforsyning.

•Luk fryser døren og forlade lukket i op til 24 timer, hvis ismaskinen ikke producere nok is eller ice niveau i skraldespanden er lav. Hvis fryser temperaturen er ekstremt varmt, vil ismaskinen tage op til 24 timer at køle ned og producere is.

•Drej afbryderen til "Off" Hvis der er isterninger fast i ismaskinen. Fjerne kuberne fra ice dispenser med dine fingre og slå afbryderen igen.

•Tøm is bin hvis isen lugter eller smager dårligt. Udslette is bin med varmt vand og et par dråber opvaskemiddel. Skyl godt og erstatte bin i fryseren. Tillad flere timer for nye ice oprettes og fylde bin.

•Drej fryseanlæg termostat til et køligere indstilling hvis isterninger danner irregulære figurer eller klumper sig sammen i ice bin. Bryde isterninger med fingrene for at oprette mindre stykker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com