Sådan foretages fejlfinding af en GE EDW1500 opvaskemaskine

October 6

Sådan foretages fejlfinding af en GE EDW1500 opvaskemaskine

GE EDW1500 opvaskemaskine funktioner praktiske muligheder som en plade varmere og forsinket start, ud over de sædvanlige vaske og tørre cyklusser. Med ordentlig pleje og vedligeholdelse, skal maskinen sidste år. Hvis din GE opvaskemaskine begynder at vise tegn på operationelle problemer, fejlfinding af det til dig selv i stedet for at give afkald på det eller at kalde en servicetekniker.

Instruktioner

•Kontroller din opvaskemaskine strømforsyning er operationelle, hvis det ikke vil tænde. Hvis afbryderknappen er ' sprunget ud ', nulstille den. Hvis dit hjem er afhængig af en sikringsskabet, erstatte nogen blæst sikringer.

•Sæt din køkkenvask afløb, hvis din opvaskemaskine karret er stadig fyldt med vand. Fyld vasken halvvejs med vand, og fjern derefter stikket. Observere om vasken afløb korrekt. Hvis det ikke løbe som det skal, skal du kontakte en blikkenslager.

•Kontrollér type opvaskemaskine vaskemiddel du bruger hvis opvaskemaskine suds overdrevent. Etiketten skal angive, at det er sikker til brug i en opvaskemaskine. Hvis ikke, udskifte med en acceptabel vaskemiddel.

•Køre den en "skyl kun" cyklus efter at tilføje retter, der indeholdt tomat-baserede fødevarer for at reducere farvning. Når skylning er færdig, tilføje vaskemiddel og køre en normal vask.

•Fyld skyl agent dispenser hvis retterne ikke tør i slutningen af cyklussen eller hvis filmen oprustning er til stede på retter. Fjerne skyl agent dispenser cap, og fylde rummet, indtil skylles støtte rører den nederste læbe inde i åbningen. Placer hætten tilbage på rummet.

•Kontroller din vandvarmer temperaturindstillinger hvis dine retter ikke bliver helt ren eller uklarhed vises på retter. GE anbefaler en vandtemperatur på mindst 120 grader F, men ikke over 150 grader F for de bedste resultater. Hvis din vandvarmer ikke er angivet i denne parameter, skal du følge producentens anvisninger i skiftende temperatur.

•Kontrollér vandtryk hvis retterne er stadig beskidt når cyklen er afsluttet. Tænd en vandhanen og vurdere dens vandflow. Hvis strømmen synes at være mindre end normale, vente med at se hvis pres vender tilbage til normal. Hvis ikke, skal du kontakte en autoriseret blikkenslager for bistand.

•Rengør interiør af opvaskemaskinen hvis det vises farves. Tillad karret køle efter den forrige cyklus ender, og fjerne alle retter. Sætte på en par handsker. Bland 1/2 kop blegemiddel med 3 kopper varmt vand i en spand. Dyp en svamp til rengøring løsning og tørre ned pletten. Skyl med rent vand for at fjerne blegemiddel rester.

•Bevæg den opvaskemaskine kontrol ringe til "Off" og skifte dør smæklås til venstre side af enheden, hvis den vaskemiddel rum låget ikke bliver låsen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com