Sådan foretages fejlfinding af en GE Gas komfur tænding

March 26

GE gas komfurs tænding giver brændstof til de overflade brændere til at aktivere brænderne til stovetop madlavning, og det udsender et særskilt klikkende lyd under startprocessen tænding. Problemer med din brændeovn elektroder eller levering af gas er de almindelige årsager til et ubrugeligt brænder hvis brænderne ikke producerer en flamme, som elektroderne skal producere en gnist inden den brænder flamme emission. Gas spørgsmål kræver øjeblikkelig professionel reparation, da risikoen for brand og kompromitteret sundhed er høj, hvis venstre ubehandlet.

Instruktioner

•Kontrollér gas range strømkabel til at sikre, at det er korrekt indsat i en nærliggende stikkontakt. Netledningen kræver en jordet forbindelse, og det fungerer ikke korrekt, når tilsluttet en forlængerledning.

•Skub brænderen 's knop i og drej den til "LITE" til at starte modulet spark. Elektrode nedenunder brænderen klikker mens luften er skubbet gennem linjen, og den producerer en flamme, kort efter at brænderen er tændt.

•Drej den brænder knop til off position og vente på risten at køle før du rører den. Trække ud rist, brænder cap og brænder hoved. Tør toppen af elektrode placeret nedenunder burner hoved. Erstatte burner hoved, brænder cap og rist, og drej knappen til "LITE" til at teste tændingen.

•Undersøg den brænder flamme mens brænderen er i brug. En blå flamme eller gule tips er normale for din gaskomfur, men en solid gul flamme angiver gasforsyningen kræver professionel inspektion og vedligeholdelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com