Sådan foretages fejlfinding af en GE GXCF25FBS

July 18

GE tri-temperatur vand dispenser model GXCF25FBS er en multi-tasking enhed. Ikke alene betyder det give afkald på varmt og koldt vand, det har en lille køleskab eller isnende segment på den nederste halvdel. Når enheden er installeret og brug, kan du opleve problemer med vandets temperatur, vand smag, strømudfald, fugt ophobning i chiller rum eller en ikke-cool chiller. Hvert af disse spørgsmål kan løses med indstilling justering, vedligeholdelse, rengøring eller flaske udskiftning.

Instruktioner

•Tag vandflaske fra toppen af enheden, hvis de udleveres vand smager dårligt. Separatoren kan skal rengøres. Sted en kop under dispenseren lad det dræne fuldstændigt. Forstå støtte krave, som understøtter vandflaske, dreje den mod uret for at skrue det fra GXCF25FBS base og fjerne kraven og den vedlagte separator fra bunden. Trække separatoren fra støtte-collar og vaske det med opvaskemiddel og en vand. Erstatte separatoren på støtte-collar og skrue støtte kraven tilbage på GXCF25FBS base.

•Tag GXCF25FBS strøm ledning fra strømkilden at nulstille forbindelsen, hvis vandet ikke cool. Systemet kan have oplevet en spændingsbølge, som slukker den interne kølende mekanisme. Tillade et minut til at passere, før du tilslutter enheden tilbage i.

•Undersøg vandflaske til at afgøre, om det er tom, hvis vand ikke kan dispensere fra GXCF25FBS. Hvis vandet flasken er tom, åbne en ny og placere den på toppen af enheden. Hvis flasken er fuld, kan enheden være blokeret med mineralforekomster. Bland to liter vand med to quarts af eddike og fattige det ind i toppen af enheden. Tryk på den kolde og varme håndterer hver indtil hele blandingen flyder jævnt gennem både tude.

•Åbn chiller døren, hvis rummet synes alt for varmt. Der kan være en fødevare, der holder døren klem. Hvis døren holdes klem, kølig luft undslipper fra GXCF25FBS og undlader at køle luften inde i rummet. Fjerne den omfangsrigt emne fra enheden og bekræfte, at døren lukker helt. Kontroller, at enhedens GXCF25FBS er sat i en funktionel stikkontakt.

•Hold dørene lukket, hvis fugt bygger op inde i chiller rum. Hvis der er fugt, åbner døren og tørre ned interiør, indtil tør. Dræn den interne drypbakke for at fjerne overskydende fugt fra enheden. Gøre mindre hyppige ture til GXCF25FBS at sikre, at døren er lukket nok til at køle mad inde og forhindre kondens. Hvis enheden opererer i et område, hvor temperatur og luftfugtighed er ikke-regulerede, Placer enheden i en skuffe til at indsamle overskydende fugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com