Sådan foretages fejlfinding af en GE IM6 Ice Maker

May 27

Sådan foretages fejlfinding af en GE IM6 Ice Maker

General Electric IM6 er en ismaskine, der er installeret i visse GE køleskab med automatisk ice produktion. Ice maker kan producere op til 130 isterninger pr. periode på 24 timer, afhængig af betingelser inde i fryseren, såsom termostat temperatur og hvor ofte døren er åbnet. Tillad op til 24 timer, før det første parti af isen skal foretages når ismaskinen er først installeret og derefter kasseres, da denne is bliver indeholder urenheder fra systemet. Andre problemer med ismaskinen kan løses gennem nogle grundlæggende fejlfinding bestræbelser.

Instruktioner

•Kontroller afbryderen er slået til "Jeg" eller "På" Hvis ismaskinen ikke er i orden. Du kontrollere vandforsyningen er fuldt tilsluttet og tændt.

•Tag nogle isterninger fra bin hvis ice maker automatisk slukker på grund af en fuld is bin eller vente, indtil nogle af isen er blevet indtaget, reduktion af is i skraldespanden.

Kil temperatur i fryseren hvis isen tager lang tid at form. Undgå at åbne døren meget ofte, da dette hæver temperaturen inde i fryseren og bremser is-cessen.

•Tøm is bin hvis isen har en dårlig smag eller en lugt. Vaske ud is bin med varmt, sæbevand vand og skyl godt med vand. Tør bin og genoprette i fryseren. Sikre, at fødevarer i fryseren er dækket for at forhindre overførsel af lugte.

Kortindgangsdør en autoriseret servicetekniker, hvis problemet stadig findes.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com