Sådan foretages fejlfinding af en GE køleskab, der ikke er køling

March 10

Sådan foretages fejlfinding af en GE køleskab, der ikke er køling

GE køleskabe at don & rsquo; t cool korrekt vil give mad til at forkæle. Årsager til køleskabe ikke køling kan være relateret til power supply, kontrol, døren ikke lukker ordentligt eller endda simpelthen vejret bliver for varm og køleskabet ikke er i stand til at håndtere den omgivende varme. Problemer med GE køleskab ikke køling kan være foretaget fejlfinding med en række trin.

Instruktioner

•Skub køleskabet & rsquo; s plug fuldt ud i den household outlet. Afmonterer køleskab og sæt det i igen igen. Køleskabet kan indstilles på showroom.

• Luk døren og kontrollere, at den sidder på sin segl korrekt. Døren skal lukkes stramt og døren pakning på hængslet side & rsquo; t fold over eller stick. Påfør et tyndt lag vaseline med fingeren på overfladen af pakningen.

•Kontroller at døren isn & rsquo; t at ramme en glidende rack, bin eller skuffe. Der må ikke være nogen kontakt mellem døren og indmaden af GE køleskab, fordi der kan hæmme dør lukning. Prøv at flytte døren placeringer op et hak.

•Åbn døren mindre ofte i varme klimaer, eller på særlig varme dage.

•Indstil kontrolelementer til en lavere temperaturindstilling. GE anbefaler & ldquo; 5 & rdquo; som den normale kører temperatur, men du kan prøve at ændre dette. Prøv "6" og lad køleskabet til at stabiliseres i 24 timer før faldende det yderligere.

•Tillad 24 timer til at gå efter at placere en stor mængde af mad i GE køleskab. Mens køleskabet er designet til at fungere optimalt når det & rsquo; s to tredjedele fuld, placere en stor mængde af varm mad i på én gang kan forårsage temperatur til at stige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com