Sådan foretages fejlfinding af en GE køleskab er for koldt

January 18

GE køleskab der er for koldt vil fryse mad og væske. Plus, varer, der opbevares i køleskabet vil holde sammen. Visse fødevarer vil forkæle, som frisk frugt. Energiforbruget vil skyrocket og apparatet vil skabe støj, fordi det vil køre oftere end når det fungerer korrekt. For kolde fryserum i dit køleskab kan forårsage frostbrand og ødelægge frosne varer. Hvis du har en ismaskine, installeret, vil is klump. Du kan foretage fejlfinding af dette problem.

Instruktioner

•Kontrollér temperaturkontrol på køleskabet. GE køleskabe bruger et nummersystem, hvor 0 er slukket, og 5 er normal. Temperatur-drejeknappen er normalt lige inde for døren og er ofte i toppen af hulrummet. Kontroller, at temperatur dial er mellem 0 og 5. Hvis det er over 5, reducere det til 5.

•Tillad GE køleskab til at stabilisere for tyve-fire timer.

Kil temperatur-dial indstilling, hvis køleskabet er stadig for koldt efter en tyve-fire stabiliseringsperiode. Start med 4, tillade tyve-fire timer, og derefter gå til 3 eller 2. Tillad 24 timer mellem ændringer.

•Sørg for at ventilationshullerne ikke er blokeret af mad. Hullerne er på toppen af hulrum på bagsiden. De skal være klare og åbne.

•Fyld køleskab--GE køleskabe er designet til at fungere korrekt, når to tredjedele fuld.

Kil døråbninger hvis GE køleskab motor holder igangsætning. Køleskabet arbejder for hårdt. Hyppige døråbningen kan undertiden forårsage frost eller is krystaller på fødevarer, der kan mistolkes som frysning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com