Sådan foretages fejlfinding af en GE Monogram Ice Maker

March 9

Sådan foretages fejlfinding af en GE Monogram Ice Maker

En ismaskine i GE Monogram køleskab der virker ordentligt producerer syv isterninger i løbet af hver cyklus. Dette svarer til omkring 125 isterninger i en 24-timers periode. Hvis din GE Monogram ice maker ikke fungerer som forventet, Følg fejlfinding for at opdage og løse problemer med ismaskinen.

Instruktioner

•Klik afbryderen på ismaskine til "On" position. Ismaskinen vil ikke indsamle og fryse vand, når det er i positionen "Off".

•Wait mellem 12 og 24 timer til fryseren til at nå en temperatur koldt nok til at producere en betydelig mængde af isterninger. Fryseren skal nå en temperatur på 15 grader Fahrenheit.

•Throw væk de første par partier af isen, som ice maker gør, hvis GE Monogram køleskab er nyligt installeret. Det er sandsynligt, at smag og lugt af de første par partier vil være slukket, da vandet vil tage på smag og lugt af de nye vandledninger og isspand.

•Tryk på følehorn arm ned, hvis din ice maker stopper producere is. I de fleste tilfælde stiger følehorn arm som ice niveau bygger op i ismaskinen. Følehorn arm falder normalt som ice niveau dråber, men nogle gange det bliver fast. Hvis følehorn arm er fast, simpelt hen presse det ned til at tillade din ice maker at begynde påfyldning med is igen.

•Tøm ismaskinen hver par uger eller så hvis du bruger ismaskinen sjældent. Så isen at bo i ismaskinen i lange perioder øger sandsynligheden for, at isen vil tage på en off smag eller lugt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com