Sådan foretages fejlfinding af en GE profil Arctica Ice Maker snegl

September 13

Sådan foretages fejlfinding af en GE profil Arctica Ice Maker snegl

General Electric Arctica brand apparater kombinere kølefunktionen i køleskab og bevare kapaciteten inden for en fryser i en enkelt enhed. Apparatet leveres også med en ismaskine, der holder en konstant forsyning af færdige kuber inde i fryseren. Auger del af mekanismen flytter kuber gemmes i ismaskinen ned dispenser slidsken og ind i en ventende drink. Fejlfinding af denne del af din Arctica ice maker hjælper korrekte mindre problemer.

Instruktioner

•Hold "Lock"-knappen på den køleskab kontrol Bedømmelseskomite nemlig tre sekunder og prøv ice dispenser igen. Funktionen lås holder børnene fra at spille med køleskab uden opsyn og deaktiverer funktionen dispenser. Gentag dette trin for at aktivere låsen igen.

•Kontrollér, at ismaskinen er tændt ved at vende kontakten på siden af mekanismen til position markeret "Jeg." Ismaskinen kunne har været et uheld slukket under indlæsning mad i fryserum. Tillad mindst 24 timer for nye kuber skal vises efter ombøjning ismaskinen tilbage på.

•Break op nogen store bidder af is inde i ismaskinen med hænderne--klumper af kuber kan være for stor til snegl til at flytte og bryde op. Prøv at bruge automaten, når du har brudt op kuber i mindre stykker.

•Skub spand af ismaskinen, tømme kuberne i køkkenvasken og fyld en spand med lunkent vand. Tillade nogen lunser af is til langsomt smelte væk før rengøring spanden og lade det grundigt tør. En pulje af smeltet is i bunden af ismaskinen kan genfryses og stoppe snegl fra flytning. Tillad 24 timer for nye kuber skal vises.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com